Centric

Centric biedt ICT Consultancy, Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing (BPO) en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Geschiedenis

In 1992 start Gerard Sanderink, een nuchtere ondernemer uit Twente, de Sanderink Groep, de voorloper van het huidige Centric. Dankzij autonome groei en een strategisch acquisitiebeleid is Centric uitgegroeid tot een Europese dienstverlener van formaat.

Tien jaar na de oprichting zette Centric de eerste stappen over de grens. Eerst in België, later ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Ook verbreedden de activiteiten zich en inmiddels biedt Centric naast IT-producten en -diensten, nu ook business process outsourcing en staffing services. Centric heeft 4.300 medewerkers en een positief bedrijfsresultaat van 20,2 miljoen euro bij een omzet van 451,6 miljoen euro.

The power of peoplecentricity

Mensen staan bij Centric voorop. Onze medewerkers vormen samen een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Bij Centric krijgen mensen de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Om steeds te worden uitgedaagd, zodat zij zich blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Zo vormen mensen de meerwaarde van onze organisatie. Klanten zien die terug in vernieuwende oplossingen voor de uitdagingen van nu en in de toekomst. Zie de Werken bij pagina voor meer informatie.

Onze medewerkers zijn mensen met karakter, die niet bang zijn gebaande paden te verlaten op zoek naar de meest pragmatische oplossing. Mensen die zich betrokken voelen bij hun werk en hun opdrachtgevers, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. En dat met aanstekelijk plezier en enthousiasme