Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries is in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries. Vanuit hun ambitie om als externe adviseur bij te dragen aan een sterke overheid. Hiemstra & De Vries groeide en verwierf de afgelopen 19 jaar een duidelijke en stevige positie in de markt voor hoogwaardige trainingen en projecten in de publieke sector.

Onze missie in de publieke sector

Onze adviseurs en trainers helpen gemeentenprovinciesministeries en waterschappen die beter willen worden in het realiseren van maatschappelijke doelen. Dit doen we door samen nieuwe perspectieven te creëren, de wijze van organiseren krachtig en eenduidig te maken en mensen en teams te laten groeien in hun professionaliteit. Wij voorkomen dat organisatieverandering en training een doel op zich worden. Doordat wij met ons vakmanschap instappen in de situatie van jouw organisatie, de maatschappelijke resultaten altijd als ijkpunt nemen en juist doorgaan wanneer het lastig wordt, ervaren onze opdrachtgevers dat ze met onze bijdrage écht beter gaan presteren.

Wat doen we?  

Organisaties en samenwerkende organisaties nog beter maken. Dat zie je ons elke dag doen. In trainingen, in sessies met groepen professionals, met managementteams en bestuurders. Onze trainers en adviseurs zijn specialisten op actuele thema’s zoals digitalisering, klimaattransitie en bestaanszekerheid. Ons doel is om mét mensen betekenisvolle veranderingen vorm te geven. Het is ons vakmanschap om mensen en teams te laten groeien in hun professionaliteit. Publieke organisaties krachtiger te maken en nieuwe perspectieven te creëren. Juist de combinatie van strategie, sturing en leren & ontwikkelen maakt Hiemstra & De Vries dé effectieve combinatie voor publieke organisaties.

Passie voor een goed werkende publieke sector zit in ons DNA. We zijn altijd op zoek naar goede adviseurs die dat met ons delen.

Meer weten?

Wil je meer weten of onze aanpak, onze projecten of over onze medewerkers?
Neem gerust contact met ons op via 030 – 239 77 77. We helpen je graag verder!

Op onze website www.hiemstraendevries.nl vind je onze nieuwste projecten en inzichten. Geïnteresseerd om bij ons te werken? Neem dan contact op via werkenbij@hiemstraendevries.nl

Hiemstra & De Vries | Nieuws