AT Osborne verlengt samenwerking met Sport & Zaken

16 maart 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

AT Osborne heeft haar samenwerking met Sport & Zaken velengd. Ook in 2012 gaat het adviesbureau met een focus op ruimtelijke vraagstukken adviseurs kosteloos beschikbaar stellen aan Sport & Zaken. AT Osborne adviseurs gaan een paar keer per jaar hun kennis en expertise inzetten om sport-organisaties te helpen met strategische vraagstukken.

In 2011 heeft AT Osborne adviseurs ingezet om de Gehandicaptensport Nederland te helpen met het formuleren van de huisvestingsbehoefte. Daarnaast hebben de consultants de huisvestingsbehoefte gekoppeld aan concrete opties zodat de bond kan toewerken naar een nieuw onderkomen eind 2012.

Sport & Zaken is een non profit organisatie die optreedt als intermediair tussen sport en bedrijfsleven. Ruim 300 bedrijven hebben zich aangesloten bij Sport & Zaken en stellen hun diensten kosteloos ter beschikking aan de sport. (Maatschappelijke) sportorganisatie kunnen kosteloos gebruik maken van hun diensten.

19 adviesbureaus steunen Sport & Zaken
Sport & Zaken is een non profit organisatie dat sportorganisaties verbindt met bedrijven en adviesbureaus. Negentien organisatie-adviesbureaus hebben zich aangesloten bij Sport & Zaken: BerenschotBMC Hiemstra & De Vries, HSH Consultants, IBMAtos ConsultingCapgemini, Galan Groep, Ernst & Young&samhoudAonTwynstra GuddeBoer & CroonFinaceICS Adviseurs, Van de Bunt Adviseurs, AT Osborne, KPMG en Andersson Elffers Felix

Over AT Osborne
AT Osborne is een adviesbureau dat diensten aanbiedt op het gebied van Huisvesting & Vastgoed, Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Milieu. Het adviesbureaus is in 2003 na een MBO gesplitst van Berenschot. AT Osborne heeft 150 consultants en managers in dienst en heeft kantoren in Utrecht, Brussel, Luxemburg en Parijs.