BASIS Communicatie adviseur van Sport & Zaken

25 juli 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Reclamebureau BASIS Communicatie heeft zich aangesloten als partner van Sport & Zaken. Het Haarlemse adviesbureau doneert via Sport & Zaken haar kennis aan de sport en zal een aantal keer per jaar een adviestraject van maximaal 20 dagdelen bij een sportorganisatie ondersteunen.

BASIS Communicatie heeft ervaring met adviesopdrachten binnen de sportbranche. In het afgelopen ondersteunde het onder meer De Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO) bij het formuleren van een heldere boodschap passend bij de nieuwe missie en visie.

Hart voor sport
Roger Davids, directeur van BASIS Communicatie, legt uit waarom het bureau zich aansluit bij Sport & Zaken. 'Met alle klanten en relaties voeren we de discussie over de creatie van maatschappelijke waarde naast bedrijfs- en merkwaarde. Waar mogelijk steunen we daarbij maatschappelijke organisaties. We richten ons vooral op jeugd en bewegen. Naast het doneren van kennis steunen we ook topsporters. Als ze hun sportieve loopbaan moeten combineren met een baan om in hun levensonderhoud te voorzien, kunnen ze rekenen op ons bedrijf. Met aangepaste werktijden, zodat training en werk te combineren valt'.

Samen sterk voor sport
Janine Vermeulen, Programmamanager Advies bij Sport & Zaken, is verheugd met BASIS als nieuwe adviseur. 'Van sportbonden wordt, gezien de veranderende behoeften van de sportconsument, verlangd dat zij hun meerwaarde duidelijk communiceren; dit vraagt een vertaalslag binnen de bonden. BASIS Communicatie is hiervoor met haar integrale en praktische aanpak een perfecte aanvulling op ons huidige netwerk!"

Sport Advies Award 2012
Jaarlijks organiseert Sport & Zaken de 'Sport Advies Award'. De award wordt uitgereikt aan het bedrijf met het meest impactvolle advies aan een sportorganisatie. Dit jaar zijn organisatie-adviesbureaus Andersson Elffers Felix en Finace genomineerd