Consultancy.nl sponsort Adviesbureau Voetbaltoernooi

09 mei 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op vrijdag 31 mei 2013 vindt het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ plaats. Tijdens het voetbal-toernooi gaan 15 teams van adviesbureaus met elkaar strijden om de prestigieuze titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. Consultancy.nl, het online platform voor en over de consultancybranche, heeft zich verbonden als sponsor van het voetbaltoernooi.
 
Het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd op de velden van voetbalvereniging DEV in Doorn. De organisatie ligt in handen van initiatiefnemers Twynstra Gudde en AT Osborne. Naast Consultancy.nl heeft ook de ROA zich verbonden als sponsor.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi 2013
 
“Het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi is in de afgelopen drie jaar gegroeid tot een prestigieus toernooi onder consultants. Vorig jaar deden 11 teams mee en dit jaar zullen er 15 teams strijden. Als sponsor is Consultancy.nl verheugd over de samenwerking met AT Osborne en Twynstra Gudde. In de komende periode zullen wij de ontwikkelingen rondom het evenement op de voet volgen, het toernooi verder onder de aandacht brengen bij adviseurs en zullen wij verslag doen van het toernooi” zegt Larry Zeenny van Consultancy.nl.
 
Hegemonie Twynstra Gudde
In de afgelopen twee jaar werd het voetbaltoernooi gewonnen door een elftal van Twynstra Gudde. Jan Willem Westerweel, organisator van het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi, daagt teams uit om de hegemonie van het organisatieadviesbureau te doorbreken: “De afgelopen twee edities ging Twynstra Gudde met de beker aan de haal. Dat succes gaat toch vervelen. Voldoende prikkel voor jouw bureau om ook in te schrijven?” aldus Westerweel.
 
Meer informatie?
Zie het bericht ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi voor adviseurs’ voor meer informatie.