Rob Lambrichs de Bruin naar SeinstravandeLaar

04 april 2013 Consultancy.nl

Rob Lambrichs de Bruin (54) heeft zich per 2 april verbonden aan boutique adviesbureau SeinstravandeLaar. Hij is afkomstig van Twynstra Gudde, waar hij als Senior Partner mede-verantwoordelijk was voor de adviesgroep Overheid en Organisatie. Rob Lambrichs de Bruin is gespecialiseerd in het adviseren van centrale en lokale overheden met name op het gebied van complex bestuurlijke vraagstukken en bovenlokale samenwerkingsrelaties.
 
SeinstravandeLaar is in maart 2010 opgericht door twee adviseurs van de adviesgroep Binnenlands Bestuur van PwC: Arno Seinstra en Stan van de Laar. Het organisatieadviesbureau richt zich op opdrachtgevers binnen de publieke sector, waaronder provincies, gemeenten en bureaus jeugdzorg. Bij SeinstravandeLaar zijn inmiddels 10 consultants werkzaam.

Rob Lambrichs de Bruin
 
Geboeid door het team
Op de vraag waarom De Bruin de overstap heeft gemaakt naar SeinstravandeLaar geeft hij aan dat hij “werd geboeid door de verfrissende marktfocus en de kennis en ervaring binnen het team van Seinstra van de Laar”. Ook de manier waarop het relatief jonge adviesbureau de markt benadert sprak De Bruin aan: “Het feit dat deze adviseurs de opgedane kennis ook actief delen met de markt aan de hand van artikelen, boeken en ‘ronde tafels’ duidt op een betrokkenheid die mij enorm aanspreekt” aldus de ervaren adviseur.
 
Over Rob Lambrichs de Bruin
Rob Lambrichs de Bruin begon zijn loopbaan als officier bij de Koninklijke Luchtmacht, waarna hij in dienst trad bij Coopers & Lybrand (de juridische voorganger van PwC). Tussen 2004 en 2004 vervulde hij de rol van Directeur van adviesbureau teamAcademy. In 2004 maakte hij de overstap naar Twynstra Gudde, waar hij in 2006 werd benoemd tot partner. In de afgelopen jaren was hij medeverantwoordelijk voor het team van overheidsadviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over