Vijf nieuwe partnerbenoemingen voor Twynstra Gudde

10 januari 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Twynstra Gudde heeft per 9 januari 2006 vijf nieuwe partners benoemd.

Frank Willems (42)
Frank Willems is sinds 1999 werkzaam bij Twynstra Gudde. Zijn werkterrein is het inhoudelijk begeleiden van grootschalige en kleinere herstructureringstrajecten, uitbestedingstrajecten (ook aanbestedingstrajecten) en samenwerkingstrajecten van ICT-organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid. Specialist op het gebied van inrichting van ICT- organisaties en de regie tussen vraag (opdrachtgevers) en aanbod (leveranciers). Frank is eerder managing consultant van ICT organisaties geweest. Hij heeft een aantal Shared Service Centers (SSC) opgezet zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven. Hij is in grote mate betrokken bij het professionaliseren en de ontwikkeling van het IT (Service) Management vakgebied, door oprichting van vakorganisaties (NGI Afdeling beheer), door ontwikkeling en verbetering van methodieken, zoals ITIL en IT Service CMM en door publicaties, opleidingen en lezingen hierover.

Gezinus Hagen (41)
Gezinus Hagen is sinds november 2004 werkzaam bij Twynstra Gudde Interim Management/Project Executives. Hij is daar primair verantwoordelijk voor de acquisitie en begeleiding van interim-management opdrachten in de sectoren bouw, vastgoed, projectontwikkeling en infrastructuur. Woningcorporaties hebben zijn bijzondere aandacht. Gezinus is gespecialiseerd in het opzetten en aansturen van omvangrijke projectorganisaties en wordt regelmatig door opdrachtgevers gevraagd hen hierbij te begeleiden.

Hij studeerde Civiele Techniek in Delft (1989) en Projectmanagement in Enschede (1997). Hij begon zijn loopbaan bij een gerenommeerd bouwkostenmanagementbureau. Eerder heeft hij als projectmanager gewerkt bij Twynstra Gudde (van 1992 tot 1998). Tussen 2002 en 2004 werkte Hagen als zelfstandig projectmanager en gaf in die periode onder andere leiding aan een groep projectleiders bij een grote woningcorporatie. Sinds 1995 is hij als docent Bouwprojectmanagement verbonden aan Avans+ in Breda. Daar verzorgt hij regelmatig cursussen op het gebied van projectmanagement. 

Rob Lambrichs de Bruin (47)
Sinds augustus 2004 maakt Rob Lambrichs de Bruin deel uit van het team overheidsadviseurs van het adviesbureau. Hij adviseert centrale en lokale overheden met name op het gebied van sturingsrelaties en bedrijfsvoering. Zijn specialismen zijn performance improvement en performance management, waarmee hij overheidsorganisaties in staat stelt beter en conform verwachting te presteren. Voorheen was Rob directeur van organisa-tieadviesbureau teamAcademy, werkzaam bij PricewaterhouseCoopers en rechtsvoorgangers. Ook heeft hij als officier bij de Koninklijke luchtmacht diverse managementfuncties vervuld.

Martijn Jansen (36)
Martijn Jansen is sinds 1999 werkzaam bij Twynstra Gudde. Zijn opdrachten zijn gericht op het verbeteren van de (commerciële) performance van bedrijven. Zijn werk kenmerkt zich door een combinatie van HRM en Bedrijfsvoering, vanuit de visie dat bedrijven beter presteren als medewerkers beter (kunnen) presteren. Zijn opdrachtgevers zijn met name geconcentreerd in de verzekeringenmarkt. Hij heeft verscheidene boeken en artikelen, onder meer over Operational Excellence, op zijn naam staan en is tevens spreker op verscheidene congressen. De vorige werkgever van Martijn was verzekeraar Centraal Beheer Achmea te Apeldoorn.

Richard Vollebregt (37)
Richard Vollebregt is van november 1993 tot juni 2000 adviseur geweest bij Twynstra Gudde. Sinds juli 2000 is hij senior adviseur en MT-lid bij Twynstra The Bridge, de in business innovatie gespecialiseerde dochter van Twynstra Gudde. Zijn vakgebied is new business en start-up management. Hij adviseert en ondersteunt zijn opdrachtgevers met het opzetten en managen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk afkomstig uit de zakelijke dienstverlening.