TV opnames bij kantoorpand van House of Performance

02 november 2012 Consultancy.nl

Vanaf 3 tot en met 21 september wordt vrijwel dagelijks het televisieprogramma ‘1 voor de Verkiezingen’ live uitgezonden vanuit het hart van Utrecht. Tijdens de uitzendingen is op de achtergrond het kantoor van House of Performance aan de Hamburgerstraat 30 (het voormalige Oude Kantongerecht) regelmatig in beeld.
 
Direct tegenover de voordeur van het adviesbureau is een glazen koepel van 26 meter doorsnede neergezet. Hier ontvangen Pauw & Witteman en Knevel & van de Brink iedere avond gasten om over de verkiezingen te praten.
 
Kantoor - House of Performance
 
In een persbericht laat het House of Performance weten dat “bezoekers die in de avond komen rekening moeten houden met beveiliging van de toegang tot het plein”.
 
Over het Oude Kantongerecht
In 1910 krijgt de architect W.C Metzelaar de opdracht om een Utrechtse Kantongerecht te ontwerpen. In 1912 opent het gerecht aan de Hamburgerstraat nummer 30. In 2002 wordt het Paleis van Justitie verplaatst naar de Catharijnesingel. Sindsdien wordt het pand behuist door bedrijven, waardonder organisatieadviesbureau House of Performance.

Nieuws

Meer nieuws over