Ferdinand Steur partner bij Het Management Centrum

02 juli 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Het Management Centrum heeft Ferdinand Steur per 1 juli benoemd tot Managing Partner. Hij is afkomstig van softwarebedrijf Pepperflow, waarvoor hij de afgelopen maanden op interim basis werkzaam was. Ferdinand Steur wordt binnen Het Management Centrum verantwoordelijk voor de dienstverlening richting overheden en de ICTU.
 
Het management team van het adviesbureau is in de afgelopen maanden flink uitgebreid. Eerder dit jaar zijn Fons Knopjes en Nanko Boerma benoemd tot Managing Partner bij Het Management Centrum. En vorig jaar werd voormalig Atos Consulting partner Willem Goedhart benoemd tot Managing Partner.
 
Over Ferdinand Steur
Ferdinand Steur is een project- en verandermanager op het terrein van digitalisering van dienstverlening en bedrijfsvoering. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de adviesbranche. In de jaren ’80 en ’90 werkte hij voor IT dienstverlener Robocom. In de jaren ’00 werkte hij voor achtereenvolgend Ordina, Spherion, SIMsolutions en Pepperflow, voordat hij de overstap maakte naar Het Management Centrum.