Knopjes en Boerma partner bij Management Centrum

09 april 2008 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Management Centrum heeft per 1 maart twee nieuwe managing partners benoemd: Fons Knopjes en Nanko Boerma. Beide adviseurs zijn tevens toegevoegd aan de directie van het adviesbureau.
 
Door de nieuwe benoemingen bestaat de directie van Het Management Centrum uit Ineke Ruiter, Gerard van de Weg, Henk Hoijtink, Willem Goedhart, Nanko Boerma en Fons Knopjes.
 
Fons Knopjes
Fons Knopjes werkt al enige jaren voor ID Management Centre, een dochteronderneming van Het Management Centrum dat zich specialiseert in identiteitsmanagement. Fons Knopjes, een erkend internationaal deskundige op het gebied van identiteitsmanagement, adviseert onder andere buitenlandse overheden op het gebied van de beveiliging van paspoorten en andere identiteitsdocumenten. Recentelijk is hij benoemd als lid van een expertgroep van de VN die zich bezig houdt met identiteitsfraude.
 
Nanko Boerma
Nanko Boerma is al jaren verbonden aan Het Management Centrum. In 1996, na jaren werkzaam te zijn geweest voor Uniosurce Business Networks (voormalig dochteronderneming van KPN) en Logica, trad hij in dienst bij Het Management Centrum. Hij stond aan de basis van de uitbouw van het adviesbureau in de jaren ’90 en ’00. In april 2007 verliet hij het organisatieaviesbureau om Executive Director te worden van de Amsterdam Trade University, een nieuw universitair instituut op het gebied van Trade & Transactionmanagement. Inmiddels heeft dit gestalte gekregen en keert hij terug naar Het Management Centrum. In de komende tijd zal hij zich samen met Willem Goedhart richten op de uitbouw van de portefeuille op het gebied van E-overheidsdienstverlening ten behoeve van het bedrijfsleven.