HMC ontwikkelt workshop voor beleidsmakers

14 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Het Management Centrum heeft samen met Moventi een interactieve workshop samengesteld die gemeenten en overige overheden helpt met het succesvol implementeren en uitvoeren van nieuw beleid. De workshop ‘Gemeenten Fit4 Morgen’ is bestemd voor alle betrokkenen bij de implementatie en uitvoering van nieuw beleid zoals managers, projectleiders en projectmedewerkers.
 
De workshop is gebaseerd op basis van het Fit4Morgen concept van Moventi.
 
Workshop Gemeenten Fit4 Morgen
“Het succesvol implementeren en uitvoeren van nieuw beleid vereisen een zelfredzame overheid die samenwerkt. Ook wordt het ‘het zelf doen’ in plaats van uitbesteden steeds belangrijker. Samenwerken op basis van co-creëren maakt dit mogelijk. Van belang is te weten of de organisatie en/of het team hier voldoende op is ingesteld en hier voor is uitgerust. Deze workshop geeft binnen 24 uur dit inzicht, maar geeft ook de handvaten om deze doelstellingen te realiseren. Dus geen ellelange adviestrajecten, maar direct een voor u bruikbaar resultaat gebaseerd op een beproefde en erkende methodiek” aldus het adviesbureau in een persbericht.
HMC - Gemeenten Fit4Morgen
De workshop is relevant voor medewerkers van onder meer rijksoverheid, provincies en gemeenten. Ook is de workshop beschikbaar voor bedrijven die zaken doen met de overheid, zoals woningbouwcorporaties of zorginstellingen. De workshop ‘Gemeenten Fit4 Morgen’ wordt zowel incompany als op externe lokatie gegeven.