Management Centrum op Border Control conferentie

10 mei 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Van 5 tot en met 7 juni 2012 wordt de internationale conferentie “2nd Conference on Technical Cooperation & Capacity Building for Border Management” georganiseerd in Bangkok, Thailand. Tijdens de conferentie komen wereldwijde experts op het het gebied van douanemanagement en overheidsofficials samen om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te bespreken. Fons Knopjes, partner bij Het Management Centrum, is een van de sprekers tijdens de driedaagse conferentie.

De conferentie is een initiatief van The International Organization for Migration (IOM) en de Asia Pacific Smart Card Association (APSCA).

Het onderwerp van de presentatie van Fons Knopjes is “New developments in Border Management and their consequences for training”. De Nederlandse consultant zal ook de resultaten delen van avoID.fraud, een e-learning ontwikkeld door Het Management Centrum waarmee organisaties hun ID-controleprocessen drastisch kunnen verbeteren.

Naast de presentatie zal het organisatieadviesbureau ook op de conferentie aanwezig zijn als exposant. Verder zullen consultants van het strategisch ICT-adviesbureau deelnemen aan diverse expert meetings gedurende het evenement.