Atos partner W. Goedhart naar Management Centrum

03 april 2007 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Management Centrum heeft Willem Goedhart per 1 april 2007 benoemd tot Managing Partner. Hij is afkomstig van Atos Consulting, waar hij partner Public Sector was. Hij wordt binnen Het Management Centrum verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van E-Overheid en Administratieve Lasten en ICT.
 
Willem Goedhart treedt ook toe tot de directie van het adviesbureau. Naast Goedhart bestaat de directie van Het Management Centrum uit Ineke Ruiter, Gerard van de Weg en Henk Hoijtink.
 
Willem Goedhart neemt binnen Het Management Centrum de taken over van Nanko Boerma, die het adviesbureau verlaat om Executive Director te worden van de Amsterdam Trade University. De Amsterdam Trade University is een initiatief van de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam om te komen tot een wetenschappelijk top-instituut op het gebied van “Trade, Trust and Transactions”.
 
Over Willem Goedhart
Willem Goedhart heeft meer dan 20 jaar ervaring in de adviesbranche. In de jaren ’80 werkte hij zes jaar als organisatieadviseur voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. In 1986 maakte hij de overstap naar KPMG, waar hij meer dan 15 jaar werkte. Na de overname van KPMG Consulting door Atos in 2002 verhuisde hij mee naar Atos Consulting. Willem Goedhart was als partner bij KPMG en bij Atos Consulting verantwoordelijk voor een groot aantal projecten op het gebied van strategie, positionering en bedrijfsvoering van zowel rijks- als lokale overheid- en non-profit organisaties.