Eurogroup Consulting spreekt tijdens event 20 jaar Interne Markt

10 oktober 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Willem Hulshof, Managing Partner van Eurogroup Consulting, verzorgt op vrijdag 19 oktober 2012 een workshop tijdens het event ‘20 jaar Interne Markt: Kansen in een open Europa’. Het event wordt naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de interne markt georganiseerd voor ondernemers in Nederland. De Eurogroup Consulting partner spreekt tijdens de workshop “Grensoverschrijdende dienstverlening in Europa”.
 
De Europese interne markt bestaat 20 jaar. Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie en het Informatiebureau van het Europees Parlement in Nederland organiseren een bijeenkomst ter ere van 20 jaar interne markt, met aandacht voor de successen en uitdagingen.
 
Willem Hulshof zal een workshop verzorgen over de grensoverschrijdende projecten van Eurogroup Consulting binnen Europa. Hij zal ingaan op de visie, aanpak en ervaringen van het adviesbureau; ‘Hoe manage ik de balans tussen uniformiteit en centralisatie enerzijds en lokale belangen, culturen en werkwijzen anderzijds’? Dat zal hij doen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden zoals het project waarin Europese netwerkbeheerders gaan samenwerken om hun netcapaciteit te delen.
 
Zie ook het Consultancy.nl interview met Willem Hulshof.