Magnus

Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990. De kleuren in onze naamgeving dragen onze identiteit uit. Wij zijn geen grijze alleskunners, maar samenwerkende experts.

Magnus Red voert complexe advies- en veranderingstrajecten uit. Onze consultants blinken uit in projecten waarbij afdelingen en organisaties (internationaal) samenwerken aan strategische vernieuwingen. Wij zijn gespecialiseerd in digital transformation in retail, media en consumer products en in de transitie van de Europese energiemarkt. Wij zijn onderdeel van een internationaal netwerk van consultants, nextcontinent.

Magnus Blue is een begrip als het gaat om innovatieve Analytics en SAP projecten. Of het nu gaat om de integratie van Mendix met SAP, S/4 HANA of een Data Science vraagstuk. Wij hebben de expertise in huis.

Magnus Green ontwikkelt innovatieve oplossingen om de digitale transformatie van organisaties vooruit te brengen. Onze consultants digitaliseren moeizame processen met onze integrale benadering. Daarbij pionieren we met nieuwe technologieën. Zo zijn we Mendix partner (sinds 2006) en Microsoft Gold partner.

Magnus Black bouwt, implementeert en beheert OIL bij toonaangevende retailers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de retail en een duidelijke visie op wat ontbrak in de meeste omnichannel architecturen hebben we OIL ontwikkeld: Het slimme omnichannel order management platform. We implementeren OIL sinds 2013 bij toonaangevende retailers in Nederland en internationaal.

Magnus Orange richt zich op het hosten en beheren van IT systemen. We ontzorgen onze opdrachtgevers op een professionele, maar flexibele manier. Dit doen we met technisch en functioneel applicatiebeheer, of het nu gaat om SAP, Microsoft, Mendix, ARIS, of maatwerkoplossingen. Daarbij werken we volgens de protocollen van ISO 27001 en ISO 9001 voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Magnus | Nieuws