Magnus | Werken bij

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Werken bij Magnus Red

Als management consultant bij Magnus Red combineer je analytische vaardigheden met mensenkennis. Je werkt aan complexe en omvangrijke verandertrajecten en krijgt daarbij direct veel verantwoordelijkheid. Uitdagend? Zeker! Je doet ervaring op in verschillende sectoren, zoals retail, media en energie. En houdt je bezig met onderwerpen als customer retention, omnichannel en consortium management. Zo groei je snel door tot een solide projectmanager en adviseur.

Werken bij Magnus Blue

Als consultant bij Magnus Blue breng jij business en IT samen in uitdagende projecten. Wat doe je? Je werkt aan SAP implementaties en integreert SAP met andere systemen. Dat doe je voor een verscheidenheid aan klanten in verschillende sectoren. Zo leer je SAP en de business razendsnel kennen. Als jonge consultant krijg je meteen de kans om met de organisatie te communiceren. Jij vertaalt de wensen en behoeftes van de opdrachtgever in een mooi systeem.

Werken bij Magnus Green

Toekomstbestendige IT-applicaties ontwikkelen - daar gaat het om bij Magnus Green. Je leert snel veel IT-gebieden en ontwikkelmethoden kennen. Denk aan: Mendix, mobile, agile, Microsoft. Natuurlijk bouw je innovatieve en mooie applicaties. Maar jij gaat verder! Je denkt mee met de opdrachtgever en kan goed adviseren.

Ga voor meer informatie naar www.werkenbijmagnus.nl

Magnus | Nieuws