Eurogroup Consulting

Eurogroup Consulting Nederland heeft per 1 juli 2015 zijn naam veranderd naar Magnus Red. Met de naamswijziging kiest het organisatieadviesbureau uit Naarden voor meer aansluiting bij haar collega’s van Magnus, met een duidelijke eigen identiteit en expertise.

Magnus Red is een organisatieadviesbureau dat complexe en omvangrijke adviesprojecten en veranderingstrajecten uitvoert. Projecten die van strategisch belang zijn voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door samen met hun medewerkers in projecten te werken vanuit de combinatie van inhoudelijke kennis en hands-on ervaring. En door ons te richten op het mobiliseren van mensen voor de beoogde verandering. Met een vooruitziende blik, gezonde nieuwsgierigheid en creativiteit. Door wanneer nodig lef te tonen, bijvoorbeeld door klantspecifieke oplossingen te verkiezen boven de ‘makkelijke’ standaardmethoden en –technieken.

Onze kracht is de kunst van het begrijpen van de ambitie en strategie van onze opdrachtgevers. En deze te vertalen naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. Daarbij inspelend op de cultuur en anticiperend op tegenwind. Dat is waar we goed in zijn en wat ons drijft.

Eurogroup Consulting | Nieuws