Harm Jan Brondijk leidt zorgtak Zest Healthcare

18 januari 2012 Consultancy.nl

Zestgroup heeft Harm Jan Brondijk benoemd tot Directeur van Zest Healthcare, de adviestak van de zakelijke dienstverlener gericht op de zorgmarkt. Hij is afkomstig van Ordina, waar hij de afgelopen vijf jaar werkzaam was Management Consultant binnen de publieke sector. Brondijk wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de dienstverlening van Zest Healthcare.
 
Zest Healthcare richt zich op ziekenhuizen, zorginstellingen en zorgverzekeraars. De diensten bestaan o.a. uit verbetering van de bedrijfsvoeirng, veranderingstrajecten en procesoptimalisaties.
 
Harm Jan Brondijk heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de adviesbranche. Tussen 2000 en 2004 werkte hij voor Altran dochteronderneming DCE Consultants. In 2005 maakte hij de overstap naar IT bedrijf VisionWaves Consulting, waar hij 1,5 jaar werkte als Senior Consultant. Na een jaar bij ProRail (Manager Organisatie en Ontwikkeling) begon hij in maart 2007 als Management Consultant bij Ordina. Bij Ordina heeft Brondijk ruime ervaring opgedaan binnen de zorgsector en dan met name bij de verbetering van de bedrijfsvoering, het inrichten van business intelligence en het verbeteren van de kwaliteit van de zorgdienstverlening bij zorginstellingen (GGZ-instellingen, perifere ziekenhuizen en bij kleine zorgverzekeraars).

Nieuws