Ordina alumnus Rob Van Kerpel partner bij Finavista

08 mei 2011 Consultancy.nl

Finavista heeft Rob van Kerpel benoemd tot Managing Partner. Rob van Kerpel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en adviesbranche. De ervaren financieel adviseur wordt mede-verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van Finavista op de Nederlandse markt.
 
Finavista is in 2003 opgericht door Marcel Schenk. Het adviesbureau uit Amsterdam is gespecialiseerd in Product & Customer Management en werkt exclusief voor financiële dienstverleners, waaronder leven- en schadeverzekaars, pensioenuitvoerders en hypothecaire instellingen. Finavista is gevestigd in Amsterdam.
 
Over Rob van Kerpel
Rob van Kerpel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld. In de eerste 10 jaar van zijn loopbaan werkte hij voor een bank (Fortis), twee verzekeraars (Delta Lloyd, Aegon) en een financiële dienstverlener Lippmann (inmiddels Meeùs). De afgelopen tien jaar werkte Van Kerpel in de adviesbranche, als adviseur bij niche adviesbureau SlowConsult en als Senior Management Consultant bij Ordina Consulting.

Nieuws