Finavista

Finavista is opgericht in 2003 met het doel diensten en oplossingen te ontwikkelen die meerwaarde bieden in operational performance. Finavista is werkzaam voor opdrachtgevers in de branches financiële dienstverlening, supply chain en zorg. 

Toegevoegde waarde voor onze klanten

Onze opdrachtgevers bevinden zich in een snel veranderende omgeving als het gaat om klantbediening, digitalisering en het slim inzetten van data. Dit vergt veel van hun operatie en verandercapaciteit. Het is de missie van Finavista om haar opdrachtgevers hierbij te ondersteunen en de best mogelijke operational performance voor bedrijven en instellingen te realiseren. Finavista realiseert dit veelal op projectbasis, waarbij het resultaat centraal staat. 

Diensten en oplossingen

Sinds 2003 heeft Finavista een trackrecord opgebouwd in het projectmatig realiseren van aantoonbare resultaten. Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers aan slimme bedrijfsoperaties: Smart Operations. In deze agile ingerichte operaties staat de ‘customer journey’ centraal en wordt optimaal gebruikgemaakt van de actuele mogelijkheden van data en digitalisering. 

Onze diensten samengevat:

  • Klantgericht: Het inrichten van processen en services met als focus het creëren van toegevoegde waarde voor eindklanten.
  • Digitaal: Het digitaliseren van processen en diensten om klanten optimaal te bedienen en maximale efficiëntie te bereiken als basis voor verdere groei.
  • Datagedreven: Het creëren van toegevoegde waarde voor operatie en klanten door data te ontsluiten, te converteren, te optimaliseren en slim in te zetten.
  • Maatwerk voor Financial Services: Gespecialiseerde oplossingen op het gebied van productrationalisatie, implementatie van wetgeving en productinnovatie.

Finavista | Nieuws