RSM geeft opleiding The Strategy Consultants Approach

11 oktober 2012 Consultancy.nl

Na het succes van vorig jaar organiseert de RSM Erasmus University de komende twee jaar opnieuw de opleiding ‘The Strategy Consultants Approach’. Doelgroep van de opleiding zijn (toekomstige) strategy consultants, waaronder externe consultants, interne consultants en medewerkers strategic planning / business development.

The Strategy Consultants Approach wordt gegeven door twee ervaren strategie consultants: James Parker, voormalig McKinsey consultant, en Marc Baaij, Associate Professor Strategic Management bij RSM en voormalig adviseur van The Boston Consulting Group. 

Tijdens de opleiding ontvangen cursisten allerlei best practices en methoden op verchillende aspecten van strategie formulering en strategie implementatie. In een interview met Consultancy.nl geeft Baaij meer inzicht in de verschillende methoden en technieken die aan bod komen.

Create tomorrow by solving todays problems

De opleiding ‘The Strategy Consultants Approach’ wordt georganiseerd op:
- 3 - 4 December 2012 & 1 February 2013
- 4 - 5 June 2013 & 13 September 2013
- 11 - 12 November 2013 & 17 January 2014

Over James Parker
James Parker is Partner bij Parma Consulting Group en heeft meer dan 20 jaar ervaring in consulting. Hij werkte in het verleden voor McKinsey & Company, was oprichter van Mitchell Madison Group en Managing Partner van de Strategie praktijk van Boer & Croon.

Over Marc Baaij
Marc Baaij is Associate Professor van Strategic Management bij de RSM. In het verleden was hij strategie consultant en onderzoeker bij Boston Consulting Group Nederland. Daarnaast is hij de auteur van het boek 'The Consultancy Method: From Problem to Solution’. 

Aanmelden en meer informatie
Zie de website van de RSM voor meer informatie over de opleiding.

Nieuws

Meer nieuws over