Cmotions Talent Program: In 7 intensieve weken een dataspecialist worden

17 augustus 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd

In september wordt de nieuwste editie van het Cmotions Talent Program afgetrapt en start een nieuwe lichting young professionals aan het uitdagende traineeship.

Het Cmotions Talent Program stoomt jonge talenten klaar voor een volwaardige baan als dataspecialist bij een commercieel topbedrijf of ngo. In zeven weken tijd kunnen deelnemers, met begeleiding en coaching van ervaren professionals, zich de fijne kneepjes van het vak eigen maken en zich voorbereiden op het ‘echte werk’.

Doelgroep van het opleidingstraject zijn studenten met een (bijna) afgeronde bachelor- of wo-opleiding of young professionals met maximaal twee jaar werkervaring.

Cmotions Talent Program: In 7 intensieve weken een dataspecialist worden

Het Data Talent Program wordt verzorgd door de ervaren adviseurs van Cmotions, een advies- en implementatiebureau gespecialiseerd in oplossingen op het snijvlak van advanced analytics en data science.

Het Amersfoortse adviesbureau, opgericht in 2001, helpt opdrachtgevers bij de transformatie naar een datagedreven organisatie. Van oorsprong richt het bureau zich op marketing analytics in het bedrijfsleven. De laatste jaren is de focus verbreed naar onder meer de (semi-)overheid en goede doelen.

Binnen de klantenkring van Cmotions zijn namen te vinden als Bol.com, XS4ALL, AFM, de Belastingdienst en het UWV. Daarnaast verzorgt het bureau de werving en selectie van dataprofessionals en biedt het trainingen aan.

Wil je jezelf ook ontwikkelen tot een specialist in data & analytics? Benieuwd naar wat het opleidingsprogramma voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling kan betekenen? Bekijk dan de pagina van het Cmotions Talent Program of meld je direct aan.