House of Performance op 2 in lijst van beste organisatieadviesbureaus

10 december 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance is door beslissers verkozen tot het op één na beste organisatieadviesbureau van ons land.

Nadat het Utrechtse (interim) managementbureau eerder dit jaar al een nummer drie-positie in de Best Workplaces-ranglijst van Great Place to Work behaalde, staat House of Performance nu ook op nummer twee van de MT1000 in de categorie organisatieadvies.

“Het meest dankbaar ben ik voor het feit dat onze klanten de dienstverlening die wij bieden zo hoog waarderen”, reageert Ralph van den Bosch, partner bij House of Performance.

House of Performance op 2 in lijst van beste organisatieadviesbureaus

“We vinden het heel vanzelfsprekend om de lat hoog te leggen. Om continu te verbeteren. Bij elk project vragen we onze opdrachtgever om ons te beoordelen op de mate waarin we impact maken en hoe ze de samenwerking ervaren. Daar scoren we gemiddeld een 8 en een 9. Nu zich dit ook vertaalt naar een nummer twee-positie in deze ranking voor organisatieadviesbureaus kan ik alleen maar heel trots zijn.”

Samenwerken vanuit verbinding en waarden

Van den Bosch vertelt over de reden achter het succes van House of Performance: “Ik denk dat wij ons echt onderscheiden door de manier waarop we met onze klanten samenwerken. Dit doen we vanuit verbinding én onze waarden – authenticiteit, intensiteit en reciprociteit – met het klantbelang voorop.”

“We gaan dan ook voor duurzaam resultaat. Dat betekent dat we niet zomaar een klus doen. We helpen onze klanten zélf de klus te klaren, zodat we onszelf uiteindelijk overbodig maken. Dat is natuurlijk een risico, maar we geloven dat onze klanten hiermee het beste geholpen zijn.”

Kijken naar wat werkt voor onze klanten

“Als het gaat om innovatie en productleiderschap, zijn we vooral pragmatisch. Daarmee bedoel ik dat we data, technologische oplossingen en onze toegepaste kennis over veranderkunde laten aansluiten op de behoefte van onze klanten. Hierbij kijken we vooral naar wat werkt en wat niet, om zo tot de beste resultaten te komen.”

“Een goed voorbeeld is ons digitaal platform, waarmee we voor onze klanten schaalbare verandering en digital learning-oplossingen ontwikkelen, maar bijvoorbeeld ook realtime de voortgang op de beoogde verandering kunnen monitoren”, zo vertelt van den Bosch enthousiast.

Klaar voor de toekomst

Tot slot geeft hij mee dat de mooie erkenning met name laat zien dat House of Performance goed op weg is om zijn eigen ambities waar te maken.

“Deze rankings bevestigen voor mij dat we de juiste weg bewandelen. Dat de keuzes die we maken in hoe we groeien en onszelf als bureau ontwikkelen aansluiten bij wat onze klanten nodig hebben. We zien in toenemende mate dat zij impactvolle en organisatiebrede transformatievraagstukken hebben op het vlak van digitalisering, wendbaarheid en duurzaamheid.”

“Met onze jarenlange ervaring en veranderkundige expertise heb ik het volste vertrouwen dat wij in staat zijn hen te begeleiden richting toekomstbestendige organisaties.”

De volledige ranking van de MT1000 is hier te bekijken.