Verdonck, Klooster & Associates benoemt drie nieuwe partners

21 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft drie nieuwe partners benoemd: Ben ten Dam, Melanie Nadorp en Wilbert Enserink. 

Ben ten Dam is al negentien jaar werkzaam bij het strategisch IT-adviesbureau en is momenteel verantwoordelijk voor partnerships met andere organisaties. “Dat doe ik met veel plezier. Juist door deze samenwerking in te bedden en te organiseren kunnen we onze opdrachtgevers het beste geven wat de markt biedt.” 

In zijn nieuwe rol gaat Ten Dam zich ook bezighouden met mogelijke acquisities. De kans dat deze op korte termijn plaatsvinden is reëel – eerder dit jaar gaf VKA-directeur Erik van Zegveld aan (samen met BlinkLane Consulting en investeerder Auctus) op zoek te gaan naar potentiële overnametargets. 

Ben ten Dam, Melanie Nadorp en Wilbert Enserink

Melanie Nadorp is sinds begin 2017 in dienst bij VKA en geeft momenteel leiding aan de (snelgroeiende) Privacy-praktijk. Haar promotie is meteen een mijlpaal voor VKA – Nadorp is de eerste vrouwelijke partner van VKA in zijn inmiddels 35-jarige geschiedenis.

“Ik denk dat vrouwelijke invloed geen kwaad kan tussen al die mannen”, vertelt Nadorp, die eerder in haar loopbaan onder meer werkte als privacy-adviseur voor Provincie Noord-Holland en zakelijk dienstverlener TeekensKarstens. 

Wilbert Enserink is sinds 2005 in dienst bij VKA en geeft leiding aan de practice Strategie & Architectuur. “Ik werk alweer zestien jaar met heel veel plezier samen met mijn collega’s. Ik kijk ernaar uit om te groeien met VKA en de strategie- en architectuurproposities van VKA een nog prominentere plek te geven in de transformatie die onze opdrachtgevers nu bezighoudt.” 

Enserink heeft vorig jaar zijn MBA afgerond en is tevens betrokken bij de M&A-plannen van VKA. 

Marc Gill’ard, directeur van Verdonck, Klooster & Associates, reageert verheugd op de toetreding van de nieuwe partners: “Onze strategie is om klanten te helpen de volgende stap in digitale transformatie te maken. Met onze nieuwe partners zijn we nog beter in staat om deze doelstelling te realiseren.”