Bewegin host nieuwe editie Grote Ontdek je Drijfveren Show

18 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na een succesvolle eerste editie afgelopen december, organiseert Bewegin dit jaar opnieuw de Grote Ontdek je Drijveren Show. Startende talenten kunnen zich nog voor 1 juli aanmelden.

Tijdens de Grote Ontdek Je Drijfveren Show gaat een groep jonge talenten aan de slag om hun “eigen identiteit en ambities” te ontdekken. Met als kernvraag: Wat zijn de drijfveren in mijn professionele carrière en leven?

Het evenement, dat deze editie zal plaatsvinden op 8 juli, is bedoeld voor ambitieuze starters die een rol als consultant, organisatieadviseur of change manager ambiëren. Door middel van workshops worden de deelnemers uitgedaagd en daarnaast ontmoeten zij andere talenten, leren ze zichzelf beter kennen en krijgen ze een kijkje in de keuken van talentontwikkelaar Bewegin.

Bewegin host nieuwe editie Grote Ontdek je Drijfveren Show

Vier jonge talenten die hebben deelgenomen aan de vorige Grote Ontdek je Drijfveren Show, en die inmiddels deel uitmaken van het team van Bewegin, delen enkele van hun ervaringen:

Karlijn Ratelband: “De workshop in december heeft me echt verrast. Vooraf dacht ik dat ik mezelf best goed kende, maar ik heb toch veel over mezelf geleerd.” Vrij snel na de workshop ging Ratelband bij Bewegin aan de slag. “De ervaring is eigenlijk hetzelfde gebleven. Een toffe sfeer, leuk contact met de andere talenten en veel gesprekken met mijn talentregisseur.”

Danique Rutjes: “In de workshop kwam ik erachter hoe belangrijk drijfveren zijn bij alles wat je doet. En wat ik echt verrassend en tof vond, is hoe diep we ingingen op de drijfveren van alle deelnemers.” Met het oog op haar huidige werk bij Bewegin stelt ze positief verrast te zijn over hoe open iedereen is met elkaar: “Nu ik zelf in het traineeship zit, merk ik dat dit echt bij Bewegin hoort. De drempel om contact met elkaar te zoeken is erg laag en de andere talenten zijn meer dan gewoon je collega’s.”

Fabienne Miltenburg: “Bewegin werft geen talenten die passen bij het traineeship, maar laat het traineeship juist aansluiten op de kwaliteiten, motivatie en ambities van elk talent. Dat vind ik heel krachtig.” Ze legt uit hoe bij haar het beeld bestond dat een consultant altijd een bepaald type persoonlijkheid moest hebben. De workshop deed haar anders beseffen: “Juist doordat Bewegin je geen profiel opdringt, maar steeds kijkt wat past bij wie jij bent en wat jouw ambities zijn, geeft het traineeship heel veel voldoening.”

Jan-Willem Kamp: “De workshop was een erg leuke bewustwording van mijn drijfveren. Super vet eigenlijk. Daarnaast was het ook een heel mooie manier om anderen beter te leren kennen.” Ook wijst hij op het feit dat men bij Bewegin continu aan de eigen ontwikkeling werkt: “Dat voelt goed, en het is soms ook confronterend – dat maakt het juist zo leerzaam. En het houdt het spannend.”

Ook deelnemen aan de Grote Ontdek je Drijfveren Show? Zie hier voor meer informatie.