Grote Ontdek je Drijfveren Show

Bedrijf
Datum
08 juli 2021
Inschrijven voor
01 juli 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Starters
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat is het?

In de Grote Ontdek Je Drijfveren Show ga je op zoek naar wat jou drijft. Samen duiken we in Bewegin en gaan we aan de slag met jouw ambities.

Dit is jouw kans om kennis te maken met Bewegin, andere talenten te ontmoeten en vooral: jezelf nog beter te leren kennen dan je al deed.

Na afloop van de workshop heb je namelijk een beter beeld van je drijfveren, weet je wat jij belangrijk vindt in een eerste baan, en heb je ongetwijfeld ook een toffe tijd gehad.

Ook voor jou?

We organiseren deze workshop speciaal voor talenten die aan het begin van hun loopbaan staan en die mooie ambities hebben. Bijvoorbeeld als change manager, als adviseur of in de consultancy.

We bekijken elke aanmelding zorgvuldig en laten je daarna weten of je bij de genodigden voor de Show zit.

Wanneer is het?

We ontvangen je graag op donderdag 8 juli om 09.30 uur. Het zou leuk zijn om elkaar echt te ontmoeten, maar dat zit er nog niet in. De Show is dus online. De link naar de sessie ontvang je in je mailbox. 

Wat is Bewegin?

Mocht je het nog niet weten: Bewegin helpt jou bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent. Dat doen we met ons bijzondere traineeship, vol vrijheid, uitdaging, trainingen, coaching en begeleiding.

Ons programma is echt jouw consultancy kickstart. Je loopbaan is meteen begonnen én je blijft je volop ontwikkelen. Klinkt goed toch?

Meld je aan!

Een boost geven aan jouw ontwikkeling – die kans wil je toch niet missen?

Meld je vandaag nog aan, en anders uiterlijk donderdag 1 juli 12.00 uur.

Zie je bij de Show!

Event informatie

Bedrijf: Bewegin

Datum: 08 juli 2021

Inschrijven voor: 01 juli 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Starters

Locatie: Online