Elf professionals starten in Zest Masterclass Consultancy

16 februari 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zestgroup heeft haar twaalfde traineesklas verwelkomd sinds de start van het programma zes jaar geleden. De elf young professionals worden de komende maanden klaargestoomd voor het consultancyvak; inmiddels zijn ze enthousiast begonnen aan de eerste trainingen en opdrachten. 

De Zest Masterclass Consultancy biedt (net) afgestudeerden de kans om zich te ontwikkelen tot business consultant. Via een intensief opleidingstraject bestaande uit diverse trainingen en workshops bouwen ze alle benodigde kennis op. Door middel van een ervaringstraject bij een klant van Zestgroup kunnen ze deze kennis meteen in de praktijk toepassen.

Hieronder een kort voorstelrondje waarin de young professionals die zijn ingestroomd in de Masterclass Consultancy aangeven waarom zij voor Zestgroup gekozen hebben.

Elf professionals starten in Zest Masterclass Consultancy

Pim Maertzdorf

“Ik heb voor Zestgroup gekozen door de vele groeimogelijkheden en de internationale aspecten van het werk. Ook verwacht ik een zeer professionele begeleiding.”

Ruby Wemmers

“De pragmatische aanpak waar Zestgroup voor staat spreekt me erg aan. Zestgroup is een leuke bruisende organisatie waarin ik veel kan leren en een interessante tijd tegemoet ga met veel leuke collega’s en interessante opdrachten.”

Anton Klerks

“Ik heb voor Zestgroup gekozen omdat de combinatie van trainingen, mooie opdrachtgevers en het werk als consultant mij erg aanspreken. Ik kijk uit naar een leerzame en mooie tijd!”

Rashiq Asgarali

“Ik wist dat ik de stap richting consultancy wilde maken en Zestgroup sprak me aan omdat het bureau zich onderscheidt door de bedrijfscultuur en de steile leercurve voor trainees.”

Rens Peters 

“Zestgroup is bereid om te investeren in het personeel. Hierdoor verwacht ik een vliegende start te kunnen maken en me te kunnen ontwikkelen tot een professionele consultant.” 

Floris Wirtz

“De combinatie van deskundigheid, ondernemerschap en creativiteit past goed bij mij. Voor mij wist Zestgroup zich op dit vlak te onderscheiden van de overige bureaus.” 

Mitchell Plevier

“Bij Zestgroup verwacht ik prettige collega’s en mooie uitdagingen bij de opdrachtgevers. Ook sprak de open cultuur mij heel erg aan en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.”

Pascal Keizer 

“Zowel als mens en als professional verwacht ik me bij Zestgroup verder te kunnen ontwikkelen. Een uitdagende omgeving van gedrevenheid en gezelligheid staat voorop – dit past bij mij.” 

Matthijs Kurvers 

“Consultancy spreekt me heel erg aan. Geen dag is hetzelfde omdat je steeds weer bezig bent met een andere opdracht en een andere organisatie. Zestgroup staat bekend als een zeer professionele organisatie voor trainees.”

Kay Custers

“De uitstraling en werkwijze van Zestgroup wekte meteen mijn interesse. De interessante diensten en ruimte die je krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten gaven de doorslag in mijn keuze.” 

Anne van der Horst

“Ik heb voor Zestgroup gekozen omdat ik op zoek was naar een gevarieerde baan waar ik veel kan leren, zowel aan de harde kant als aan de zachte kant. Bij Zestgroup staat dit centraal in het traineeship.”