De Kleine Consultant lanceert Corona Crisis Consult

07 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De Kleine Consultant heeft een speciaal dienstenaanbod opgetuigd, gericht op ondernemers die in de problemen zijn geraakt door de coronacrisis, of er juist sterker uit willen komen.

“Maatschappelijke betrokkenheid is een van de kernwaarden van De Kleine Consultant. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we elkaar ondersteunen. Daarom bieden we startups, ondernemers en mkb-bedrijven een helpende hand”, vertelt Ewout Feitsma, bestuurder bij De Kleine Consultant. 

Het studentenadviesbureau heeft vestigingen in onder meer Amsterdam, Groningen en Nijmegen, en telt tientallen consultants die getraind zijn om strategisch advies te leveren. “Zij zullen hun tijd en ervaring gebruiken om te onderzoeken hoe bedrijven kunnen reageren op de crisis, en waar juist kansen liggen in deze moeilijke periode.”De Kleine Consultant lanceert Corona Crisis ConsultDe Kleine Consultant werd opgericht in 2008 en was een van de eerste studentenadviesbureaus in ons land. De studenten verbonden aan het bedrijf worden getraind door consultants van gevestigde partijen zoals Kearney, Boston Consulting Group, McKinsey & Company, Bain & Company, EY-Parthenon en Strategy&. 

Vraagstukken waar de jonge adviseurs mee kunnen helpen zijn onder meer: Hoe houd je je staande nu een groot deel van de economie tot stilstand is gekomen? Hoe maak je optimaal gebruik van digitale middelen? Hoe zorg je ervoor dat jouw personeel zo productief mogelijk kan werken? Wat zijn future-proof verdienmodellen? 

De nieuwe ‘Corona Crisis Consult’-dienstverlening zal worden aangeboden aan klanten naast de bestaande, algemene diensten.

Afgelopen maand lanceerde ook branchegenoot Student Consultancy Group een speciale corona consultancydienst.