Student Consultancy Group

Stichting Student Consultancy Group (SCG) is een studenten-consultancy service voor bedrijven uit verschillende sectoren. SCG is opgericht in december 2016 door en kent inmiddels een groep van zeven gemotiveerde studenten dan die het dagelijkse bestuur doen.

Wij hebben met SCG twee doelen voor ogen:

  • Ten eerste willen wij studenten de mogelijkheid geven ervaring op te doen in het gebied van consultancy. Studies zijn vaak erg theoretisch en SCG biedt hen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen.
  • Bovendien willen wij consultancy toegankelijk maken voor het midden- tot kleinbedrijf. Omdat wij geloven dat mkb’ers ook toegang moeten hebben tot strategisch advies, hanteren wij ook voor hun betaalbare prijzen. Op deze manier kunnen deze bedrijven zonder hoge kosten of risico’s advies van ons ontvangen, terwijl onze studenten-consultants ervaring opdoen.

Onze getalenteerde studenten-consultants uit verschillende studierichtingen benaderen problemen binnen bedrijven met een frisse blik en zijn daardoor in staat creatieve oplossingen aan te dragen voor de vraagstukken die zij tegenkomen. Bij SCG staan kwaliteit, conformiteit en snelheid hoog in het vaandel. In principe staan wij open voor elk type project, u kunt ons daarom altijd benaderen voor een projectaanvraag.

Student Consultancy Group | Nieuws