Frits Steenmeijer Associate Partner bij Connective Payments

10 maart 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Frits Steenmeijer heeft zich aangesloten bij Connective Payments. Hij is aangesteld als Associate Partner bij de payments specialist uit Hilversum. 

De nieuwe consultant neemt jarenlange ervaring mee naar het adviesbureau, op het gebied van betalingsverkeer, fintech en digitalisering van betaalproducten. Hij wordt het twaalfde lid van het kernteam van Connective Payments, dat zich volledig toelegt op vraagstukken binnen de betalingsindustrie. “Naast een breed netwerk heeft Frits meer dan 20 jaar ervaring met de implementatie van complexe projecten bij banken, payment service providers en toeleveranciers”, zegt Ward Hagenaar, partner bij Connective Payments.

Hij begon zijn loopbaan bij Bakkenist Management Consultants, waar hij uiteindelijk acht jaar zou werken, en werkte een jaar voor Deloitte, nadat het Big Four kantoor Bakkenist in 1999 overnam. Steenmeijer is vervolgens en de afgelopen circa twintig jaar als zelfstandig adviseur en interim manager actief geweest. 

Frits Steenmeijer, Associate Partner - Connective Payments

Steenmeijer richtte zich hoofdzakelijk op programma- en projectmanagement, het vertalen van product-ideeën naar haalbare projecten, de selectie en implementatie van externe software oplossingen en het aansturen van agile/ scrum-ontwikkeling. Zo vervulde hij rollen bij telecomreus KPN, betalingsverwerker Equens, hypotheekdienstverlener Stater en Betaalvereniging Nederland, MoneYou en Payvision. 

Connective Payments werd in 2014 opgericht en heeft in de afgelopen zes jaar een staat van dienst opgebouwd binnen de paymentsindustrie. Het bedrijf werkt voor partijen als ABN Amro, Mastercard, FIS, Ingenico, ING, Translink en de Dutch Payments Association.

Eind vorig jaar sloot Jil Ebanoidze zich aan bij Connective Payments, ook in de rol van Associate Partner.