Jil Ebanoidze gestart bij boutique consultancy Connective Payments

10 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Jil Ebanoidze heeft zich aangesloten bij Connective Payments, in de rol van Associate Partner. Ebanoidze brengt jarenlange ervaring op het gebied van payments en operations mee naar het boutique consultancybureau uit Hilversum. 

Connective Payments, dat werd opgericht in 2014, is een specialist op het gebied van betalingen. Het adviesbureau helpt bedrijven binnen de gehele payments waardeketen met het doorvoeren van bedrijfstransformaties. Connective Payments heeft sinds de oprichting een sterk trackrecord op gebouwd binnen de financiële sector, met binnen haar klantenkring grote banken (ABN AMRO, ING), credit card bedrijven (Mastercard) en betaaldienstverleners (Ingenico, Translink, Seqr).

De nieuwste aanwinst binnen Connective Payments is Jil Ebanoidze, die meer dan vijftien jaar aan ervaring in het betaaldomein meebrengt naar het adviesbureau. Alvorens zij zich aansloot bij het bureau, werkte ze drie jaar als zelfstandig adviseur. Daarvoor was ze meer dan zeven jaar actief binnen het operations en payments segment, specifiek bij wereldwijd opererende e-commerce bedrijven OLX Group (Naspers) en eBay. Met haar komst groeit het team van Connective Payments naar (in totaal) elf partners en associates.

Jil Ebanoidze, Associate Partner - Conective Payments

In haar vroegere loopbaan, werkte Ebanoidze bij twee banken in Georgia (VS), waar ze eveneens opgroeide en haar masteropleiding afrondde. Ze behaalde in Nederland een MBA aan Maastricht School of Management en rondde ook verschillende executive opleidingen af aan Columbia Business School en Harvard Business School (VS).

Bij Connective Payments gaat Ebanoidze klanten – vooral e-commerce- en marktplaatsspelers – ondersteunen bij het digitaliseren van hun gehele order-to-cash processen. “Ik beschik over uitgebreide ervaring in het integreren van belangrijke functionele gebieden, zoals het onboarden van klanten, credit risk management, databeveiliging, SOX, betalingen en management reporting”, geeft Ebanoidze aan.

De kersverse Associate Partner zal in haar nieuwe rol haar functionele expertise gaan combineren met haar sterke managementcapaciteiten. Ebanoidze: “Als ervaren change manager, ben ik gewend te werken in diverse en uitdagende omgevingen, aan het aanpassen aan veranderende omstandigheden en aan het wereldwijd samenwerken met multifunctionele teams. Ik streef er altijd naar langetermijn partnerships aan te gaan, met teams, leveranciers en stakeholders.”