Ron de Bos sluit zich aan bij payments adviseur Connective Payments

06 september 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Ron de Bos, hiervoor leidinggevende bij betalingsservice Ingenico, heeft zich als Associate Partner aangesloten bij Connective Payments.

De afgelopen negen jaren werkte De Bos voor Ingenico ePayments, de online en mobile commerce divisie van Ingenico Group. Bij het bedrijf uit Hoofddorp (hoofdkantoor) heeft hij meerdere sleutelrollen vervuld waarmee hij een groot deel van de core betalingsprocessen heeft gemanaged en geoptimaliseerd. Na een start in het Merchant Accounting team waar hij een Operational Excellence programma heeft geïnitieerd en geïmplementeerd, was hij ook verantwoordelijk voor het aansturen van het Payment Partnership (acquirers en banken) en het Product Management team.

Vervolgens heeft De Bos het merchant implementatie/boarding proces gemanaged waarna hij een rol als Executive Vice President Operations vervulde en zich onder meer bezig hield met de implementatie van een nieuw acquiring platform. De laatste vier jaar was hij actief als Vice President Operations Strategy & Change – in deze rol was hij vooral in de weer met het vormgeven en implementeren van de strategie voor de komende jaren. Daarnaast was hij betrokken bij verschillende veranderingsinitiatieven op het gebied van Business Process Management, Customer Experience Management en Digital Transformation. 

Eerder in zijn loopbaan werkte De Bos voor mediabedrijf Time Warner, waar hij ervaring opdeed op het terrein van operations, klantenservice, e-commerce en betalingen.Ron de Bos sluit zich aan bij payments adviseur Connective PaymentsBij zijn nieuwe werkgever, Connective Payments, gaat hij zich richten op Customer Experience Management en Digitale Transformatie van alle bedrijfsprocessen in de waardeketen van het betalingsverkeer. Hij zal actief zijn als Business Consultant en Interim Manager.

De Bos wordt het achtste teamlid van het adviesbureau gespecialiseerd in payments. Het boutique bureau is opgericht door vier partners: Ward Hagenaar, Peter van der Hart, Ronald te Velde en Jeroen van Dijk. Op een later voegden Teun Boer, Chantal de Meere en Eppo Heemstra zich eveneens bij het team van Connective Payments.

“Ron heeft, als gecertificeerd Customer Experience professional, een duidelijke klantfocus in zijn handelen en een passie voor het optimaliseren van de organisatie om dit te bereiken. Met deze uitbreiding versterkt Connective Payments haar diepgaande kennis en ervaring op het gebied van operations en change capaciteit in de payments keten,” aldus medeoprichter Hagenaar tot besluit.