Teun Boer partner bij retail payments-specialist Connective Payments

19 juli 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Connective Payments, een boutique consultancy die is gespecialiseerd in de retail payments waardeketen, heeft zijn team versterkt met Teun Boer, die hiermee de vijfde partner wordt van het kantoor.

Teun Boer brengt meer dan twaalf jaar ervaring in het payments- en cards-domein en zeventien jaar ervaring in de IT-branche mee naar zijn nieuwe werkgever. Voordat hij zich bij Connective Payments aansloot, werkte Boer tien jaar als onafhankelijk adviseur. Gedurende deze periode voerde hij diverse complexe projecten uit voor klanten als ABN Amro, financiële dienstverlener FIS (moederbedrijf van Capco), equensWorldine en Ingenico ePayments.

In zijn interim- en adviseursrol richtte hij zich hoofdzakelijk op project- en programmamanagement, outsourcing en payment platform-selectie, evenals op het implementeren en aansturen van agile/scrum-ontwikkeling. Boer begon zijn carrière bij Capgemini
, waar hij zes jaar in dienst was en ervaring opdeed binnen het consulting- en technologieportfolio, waarbij hij zich met name concentreerde op het financial services segment.

Onlangs besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan bij Connective Payments
, een boutique adviesbureau dat een mix van strategische- en implementatiediensten* levert aan spelers in het betalingslandschap, zoals banken, betalingsdienstaanbieders, corporates, brancheverenigingen en retailers. Onder de klanten van het bureau bevinden zich onder meer MasterCard, ABN Amro, EMS Pay, ING, American Express, Arvato Financial Services, Ingenico ePayments, Translink, ANWB, MultiTankcard en Allego. 

Teun Boer partner bij retail payments-specialist Connective Payments

Als vijfde vennoot binnen Connective Payments zal Boer deel uitmaken van het partnerteam, verder bestaande uit medeoprichters Ward Hagenaar en Jeroen van Dijk en Peter van der Hart en Ronald te Velde, die zich respectievelijk in 2015 en 2016 aansloten. In zijn nieuwe rol zal Boer zich gaan bezighouden met ontwikkelingen in retail banking zoals PSD2, en met het helpen van klanten bij het verlengen van hun internationale samenwerking met grote aanbieders binnen de financiële sector. 

In een reactie op de komst van de nieuwe partner, geeft medeoprichter en Managing Partner Ward Hagenaar aan blij te zijn met hun nieuwe aanwinst: “Teun voegt uitgebreide bankenkennis aan het team toe en zal ons helpen in dit gebied waar onze klanten voor interessante uitdagingen staan.”

* Enkele van de diensten die Connective Payments aanbiedt zijn de ontwikkeling van betaalstrategieën, ondersteuning bij financiële innovaties of partnerships met FinTech-bedrijven, en hulp bij programma-uitvoering.