Connective Payments breidt team uit met Associate Partner Karin Kleerebezem

22 november 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Nog geen twee maanden na de aanstellingen van Ron de Bos en Niek Röselaer als nieuwe Associate Partners, heeft Connective Payment opnieuw een senior professional aan het team toegevoegd. Karin Kleerebezem, ook aangesteld als Associate Partner, brengt ruime juridische ervaring mee naar het boutique consultancybureau gespecialiseerd in digitale transacties.

Karin Kleerebezem heeft hiervoor ongeveer tien jaar gewerkt bij de grote Nederlandse payment service provider Bibit/RBS WorldPay (nu WorldPay). Vervolgens ging ze als zelfstandig juriste aan de slag en heeft ze sinds 2011 opdrachten uitgevoerd voor klanten op verschillende plaatsen in de waardeketen van het betalingsverkeer. 

Tot haar klantenkring mocht Kleerebezem verschillende betaalinstellingen, elektronisch geldinstellingen, giftcard issuers, betaalterminal-leveranciers, technisch payment service providers en merchants rekenen. Ze realiseerde voor haar klanten de raamwerken voor hun commerciële (standaard)contracten, onderhandelde over high value (merchant-)overeenkomsten, stelde compliance-documentatie op (policy frameworks), begeleidde licentieaanvragen en behandelde diverse algemeen juridische vraagstukken.

Connective Payments breidt team uit met Associate Partner Karin Kleerebezem

Connective Payments

Onlangs is Kleerebezem een nieuwe uitdaging gestart en heeft zich aangesloten bij Connective Payments, een boutique adviesbureau dat een mix van strategische- en implementatiediensten levert aan spelers in het betalingslandschap. Enkele van de diensten die Connective Payments aanbiedt zijn de ontwikkeling van betaalstrategieën, ondersteuning bij financiële innovaties of partnerships met fintech-bedrijven, en hulp bij programma-uitvoering. Connective Payments kan bogen op een sterk trackrecord bij zowel toonaangevende bedrijven als scale ups.

Binnen Connective Payments treedt Kleerebezem toe als Associate Partner Payment Contracts, Policies & Legal Advice. In haar nieuwe rol brengt ze uitgebreide ervaring en competenties mee, die ze in het bijzonder heeft opgedaan als juriste met een specialisatie in betaaldienstverlening. Ze heeft uitgebreide kennis op het gebied van ICT-recht en financiële regelgeving en combineert de juridische invalshoeken op technologie (Intellectuele Eigendom, SaaS, licenties, service levels, commerciële samenwerkingsvormen), toezichtregelgeving en de aspecten van e-commerce en de nieuwe privacyregels (GDPR). Als Associate Partner draagt ze verder bij aan projecten gericht op waardecreatie en zal ze de vertaalslag maken naar voorwaarden en contracten. Ook in het proces van vendor/partner-selectie zal Kleerebezem verantwoordelijk worden voor het juridische werk. 

Door de komst van de nieuwe Associate Partner breidt Connective Payments opnieuw zijn team uit, dat naast Karin Kleerebezem verder bestaat uit Jeroen van Dijk, Peter van der Hart, Ronald te Velde, Teun Boer, Eppo Heemstra, Chantal de Meere, Ron de BosNiek Röselaers en Ward Hagenaar. Connective Payments beschikt verder over een sterk netwerk van associates, die samen met de partners alle opdrachten vervullen.