Drie adviseurs maken promotie bij IMPROVED Corporate Finance

10 februari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Drie fusie- en overnameadviseurs van IMPROVED Corporate Finance hebben per 1 januari dit jaar promotie gemaakt.

Bas Hendriks is gepromoveerd tot Senior Associate. Hij is binnen IMPROVED Corporate Finance verantwoordelijk voor projecten gericht op de energietransitie, zoals vehicle-grid-integration, smart grids, storage en andere technologieën. 

Hij heeft al ruime ervaring opgedaan, binnen specifiek het eMobility-domein, met het adviseren van NewMotion tijdens de verkoop aan oliegigant Shell, en Alliander tijdens de verkoop van dochterbedrijf Allego aan de Franse beleggingsonderneming Meridiam Infrastructure.

Voordat hij zich begin 2017 aansloot bij het Amsterdamse M&A-advieskantoor deed Bas ervaring op bij venture capital- en private equity-onderneming VOC Capital Partners. 

Maarten Vrijhof begon zijn loopbaan in 2017 als Analyst bij IMPROVED Corporate Finance, na het behalen van zijn master Healthcare Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij richt zich vooral op deals in de telecom, media en technologie-sector, en in het zorg en medtech-segment. Maarten is gepromoveerd tot Associate.

Drie adviseurs maken promotie bij IMPROVED Corporate Finance

Hij was de afgelopen drie jaar betrokken bij diverse fusie- en overnametrajecten, zoals het samengaan van online fitness platforms OneFit en Urban Sports Club, de overname van Navads door Uberall en de overname van zorgdataplatform Reports door SDB Ayton.

Marlon Brand, ook aangesteld als Associate, focust zich op opdrachten binnen de nieuwe mobiliteit en online marktplaatsen. Daarnaast werkt hij graag voor ondernemers met een passie voor het oplossen van maatschappelijke problemen zoals duurzaamheid en (online) veiligheid.

Zo was hij betrokken bij een kapitaalwervingtraject voor Fairphone, de maker van ethische smartphones, en voor de Nederlandse scale-up Fixico, waarvoor de fondsen werden geworven bij een tier-1 venture capital-firma in Silicon Valley. Recent adviseerde hij ook Pointer Brand Protection, de Nederlandse specialist in online veiligheid, bij de overname door Corsearch.

IMPROVED Corporate Finance helpt opdrachtgevers met corporate finance-transacties, waaronder fusies, overnames, MBO’s, MBI’s, LBO’s en complexe financieringskwesties. Het bedrijf heeft een sterke staat van dienst op thema’s als duurzame energie, mobility, new energies en smart cities. Voor crossborder-deals werkt IMPROVED Corporate Finance nauw samen met de internationale investment bank Drake Star Partners.