Marije Overbeek en Jos van Peperstraten versterken Morgens

20 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens heeft zijn team uitgebreid. Sinds kort zetten Marije Overbeek en Jos van Peperstraten zich in voor het adviesbureau uit Leiden. 

Marije Overbeek is inmiddels ruim een maand werkzaam voor Morgens als Senior Consultant. Ze is al bekend met de adviesbranche aangezien ze twaalf jaar heeft gewerkt bij Infozorg, een consultancybureau voor zorgorganisaties op het gebied van informatiehuishouding. Als senior consultant hield ze zich onder meer bezig met het optimaliseren van de informatievoorziening en processen van zorgorganisaties en met het implementeren van elektronische cliëntendossiers.

Hiervoor – in 2007 – behaalde Overbeek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen een mastergraad in de Bedrijfswetenschappen (afstudeerrichting: strategisch personeelsmanagement). In hetzelfde jaar rondde ze aan diezelfde academische instelling eveneens de masteropleiding Nederlands Recht af (afstudeerrichting: staats- en bestuursrecht). Bij Morgens zal Overbeek zich de komende jaren vooral gaan bezighouden met projecten in de (ouderen)zorg en met landelijke programma’s.

Marije Overbeek en Jos van Peperstraten versterken Morgens Naast Overbeek, verwelkomende het Leidse adviesbureau onlangs ook Senior Consultant Jos van Peperstraten: “Hij is gecertificeerd Lean Six Sigma Master Blackbelt en sterk opgeleid in operationeel management en veranderkunde”, aldus Morgens over Van Peperstraten. Eerder was hij onder meer één jaar actief bij management consultancybureau RLG International als Projectmanager en ruim zeven jaar bij Maersk Transport & Logistics, waar hij begon als Management Trainee en doorgroeide tot Lean Transformation Lead. 

Van Peperstraten studeerde in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit, alwaar hij in 2009 zijn mastergraad in Entrepreneurship & New Business Venturing behaalde. Twee jaar daarvoor rondde hij aan de Rotterdamse onderwijs- en onderzoeksinstelling zijn bacheloropleiding International Business Administration af. Tijdens zijn studententijd was Van Peperstraten ook buiten de collegebanken om in de weer. Zo was hij anderhalf jaar voorzitter van UniPartners Rotterdam, adviesbureau dat universitaire studenten middels uitdagende projecten koppelt aan het bedrijfsleven.