GalanNXT trekt ervaren adviseur Charlotte Leenders aan

15 oktober 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na de versterking van het team eerder dit jaar, heeft GalanNXT wederom een nieuwe adviseur aan boord gehaald. Sinds deze zomer is Charlotte Leenders actief voor het adviesbureau.

Leenders over haar keuze voor GalanNXT: “Wat mij vooral aanspreekt in GalanNXT is de focus op blijven ontwikkelen door middel van het NXT-ontwikkelprogramma in combinatie met mooie klussen en mogelijkheden binnen de Galan Groep. Ik wil graag op persoonlijk en op professioneel vlak blijven groeien. Dat kan GalanNXT mij bieden. Daarnaast mag ik meewerken aan een startup waarbij nog veel moet worden uitgedacht. Het ondernemerschap wat dat met zich meebrengt, spreekt mij ook erg aan.”

Ervaren projectmanager

Leenders heeft een achtergrond in bestuurskunde en bedrijfskunde. Haar loopbaan startte zij bij Boer & Croon, waar ze een driejarig management development programma volgde. Hier deed zij ervaring op in zowel de publieke als de private sector. Vervolgens werkte ze ook nog een periode voor Voogt, Pijl & Partners, een bureau dat zich in het bijzonder richt op bedrijfstransformaties binnen de financiële sector. Na deze eerste jaren aan werkervaring besloot ze zich definitief te focussen op de publieke sector. Gedurende haar loopbaan fungeerde ze regelmatig als projectmanager bij (politiek) gevoelige veranderprojecten.
Charlotte Leenders, Adviseur bij GalanNXTEerder deze maand besloot Leenders om een nieuwe uitdaging aan te gaan en maakte de overstap naar GalanNXT, een label en ontwikkelingsprogramma voor jonge adviseurs – GalanNXT is onderdeel van Galan Groep. GalanNXT zet zich in om een nieuwe generatie – “met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken” – naar voren te schuiven, aldus het bureau. Het team bestaat uit ondernemende jonge professionals met een aantoonbare steile leercurve en aantal jaar werkervaring bij of voor instellingen en organisaties die er maatschappelijk toe willen doen.

Met de komst van Leenders, die door GalanNXT wordt omschreven als een “creatieve, analytische en resultaatgerichte adviseur”, groeit het team van GalanNXT naar acht professionals. Eerder dit jaar werd het team reeds versterkt met de komst van Merlijn de Gilde en Lisanne Pool.

Gevraagd naar welke kwaliteiten de kersverse adviseur meeneemt, laat GalanNXT weten: “Charlotte is in staat om met haar enthousiasme mensen mee te nemen, verschillende niveaus binnen de organisatie te verbinden en de juiste gesprekken te voeren. Zij houdt ervan om gezamenlijk tot pragmatische oplossingen te komen en door middel van samenwerking resultaten te behalen. Haar pragmatische instelling is er zeker één die past binnen de Galan groep en GalanNXT.”

NXT Step evenement

Op dinsdag 12 november organiseert het adviesbureau een nieuwe, zogeheten NXT Step Avond op het kantoor van GalanNXT in Baarn. Het evenement is bedoeld voor jonge professionals die GalanNXT en zijn adviseurs beter willen leren kennen. Meer informatie over het event is hier te vinden.