NXT step avond

Bedrijf
Datum
12 november 2019
Inschrijven voor
11 november 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
young professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij zijn GalanNXT. Een nieuwe generatie adviseurs, met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken. Hoe maak je Nederland steeds een beetje beter? Dat is een vraag waar we ons graag in vastbijten. Organisaties weten hoe ze dat gisteren deden. Maar de oplossingen die morgen nodig zijn vragen om durf, experimenteren en confronteren. Wij willen ontdekken hoe het anders kan.

Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Meld je dan aan voor de NXT Step avond. Stuur ons je CV en wij nemen contact met je op.

Inhoud NXT step avond

We starten de avond met het verhaal van GalanNXT, zodat je ons (nog wat) beter leert kennen. Daarna voer je twee gesprekken: een kennismakingsgesprek waarin je jezelf presenteert door middel van een portretopdracht. En een gesprek waarin je een casus uit de praktijk krijgt voorgelegd.

Aan het einde van de avond weten we of GalanNXT en jij een match zijn. Als dat zo is dan plannen we op korte termijn een vervolggesprek.

Programma

17.00 Inloop met kleine versnaperingen
17.45 Verhaal GalanNXT
18.15 Eerste gespreksronde
19.00 Tweede gespreksronde
19.30 Afsluitende borrel met NXT’ers en adviseurs van de Galan Groep

Meer over ons…

GalanNXT werkt voor organisaties die er maatschappelijk toe willen doen. We delen met hen de overtuiging dat de strategie de richting bepaalt, maar dat de uitvoering het verschil maakt. Met onze denkkracht en mensen op tactische posities brengen we resultaat.

We zijn in 2017 opgericht door de Galan Groep. Onze collega’s delen hun rijke ervaring, kennis en netwerk met ons. Als businesspartners of mentor zijn ze nauw betrokken bij GalanNXT. Wij delen onze vernieuwingsdrang en eigentijdse perspectieven en vaardigheden met hen. Dit maakt dat we elkaar aanvullen en versterken.

Een organisatieadviseur van GalanNXT:

  • Is professioneel en maatschappelijk ondernemend
  • Heeft een WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in één van de volgende studierichtingen: Bestuurskunde, Bedrijfskunde / Bedrijfswetenschappen, (Bedrijfs) Economie, Beleids- en Organisatiekunde, Management, Consultancy en Verandermanagement. (Organisatie) Psychologie is een pré
  • Heeft circa drie jaar relevante werkervaring als organisatieprofessional
  • Is vertrouwd in onderwijs, zorg en/of het bredere publieke domein
  • Is conceptueel sterk en streetwise
  • Is empathisch en heeft flair

Details

Datum: 12 november
Aanvang: 17:00
Locatie: kantoor GalanNXT
Adres: Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn
Telefoon: +31 (0)35 220 00 00
Mail: backoffice@galannxt.nl

Event informatie

Bedrijf: GalanNXT

Datum: 12 november 2019

Inschrijven voor: 11 november 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: young professionals

Locatie: Baarn