Boer & Croon Management

Boer & Croon profileert zich als managementbureau voor Nederland en daarbuiten. Het bureau biedt complete oplossingen voor managementvraagstukken, dit kan door de inzet van executive management op c-level niveau, maar ook met interim-management, managers en Young Executives. Boer & Croon is gefocust op resultaat door te verbinden. Daarom investeren zij in hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Ze geloven in de kracht van aandacht. Kritisch luisteren. Reflecteren op de situatie. Leren en nieuwsgierig blijven. Door in lijn met de opdrachtgevers te werken tot resultaat komen. Zo realiseren zij de beste oplossing.

Expertisegebieden

Door de jaren heeft Boer & Croon veel ervaring en expertise opgebouwd. Zij hebben specifieke expertise op de volgende gebieden:

  • Transformatie & Herstructurering
  • Advies & Implementatie
  • Projecten & Realisatie
  • Operational Excellence
  • Governance en managementstructuur
  • Samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen
  • Integratie, ontvlechten en samenwerking
  • Bedrijfsvoering en investeringen
  • People & Team development 

Executive Search & Interim

Boer & Croon onderhoudt al veertig jaar een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers. De interim-managers zijn zonder uitzondering zwaargewichten, prettige en leuke mensen om mee samen te werken, met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie.

Young Executives

De Young Executives zijn snel inzetbaar in uiteenlopende situaties en organisaties.

Opdrachtgevers zetten de zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici in bij het vinden van en realiseren van oplossingen voor de meest uiteenlopende managementknelpunten, organisatievraagstukken en projecten. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma dat aansluit bij de vraag van de opdrachtgevers. De inzet is altijd maatwerk, iedere opdracht heeft niet alleen bepaalde kennis nodig, maar ook een type persoonlijkheid. Boer & Croon selecteert op beide.

Managers

De Managers van Boer & Croon zijn mensen die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. De Managers onderscheiden zich van projectmanagers. Zij zijn veel vaker een katalysator van verandering. De Managers zijn continue op zoek naar mogelijkheden om binnen de bestaande organisatie duurzame impact te realiseren. Wanneer een organisatie er klaar voor is, laten de Managers weer los.

Historie

Sinds 1973 creëert Boer & Croon waarde voor hun klanten door topmanagers te leveren voor tijdelijke posities, vaak met een zekere mate van urgentie. Al ruim 20 jaar zetten zij ook hun jonge, talentvolle Young Executives in bij opdrachtgevers in rollen als projectmanager, interim-manager of adviseur. Met de combinatie van bewezen kwaliteiten op het hoogste niveau van de associés en de gedrevenheid en potentie van de Young Executives en Managers, bieden zij een uniek concept.

Boer & Croon Management | Nieuws