Boer & Croon Management | Werken bij

Wij zijn doorlopend op zoek naar kandidaten voor ons Young Executive Management programma, Managers en naar zelfstandige interim-managers met daadkracht en aansluitende kwaliteiten om onze organisatie te versterken.

Werken als Young Executive bij Boer & Croon

Als Young Executive ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende projecten. Je wordt hierbij ondersteund door een van de partners en een ervaren coach. Ook heb je intervisiebijeenkomsten om samen met je collega’s op inhoudelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Als Young Executive bij Boer & Croon voer je zelfstandig opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Soms neem je een tijdelijke functie over, andere keren word je ingezet om een onderzoek te doen. Elke opdracht is maatwerk, maar we hebben vier werkgebieden gedefinieerd: projectmanagement, procesmanagement, interim-management en advies.

Werken bij Boer&Croon Management

De omgeving is vaak hectisch en als Young Executive werk je je snel in nieuwe materie om managementknelpunten op te lossen en de organisatie te versterken. Je komt binnen bij de opdrachtgever, je maakt kennis met de stakeholders, doet onderzoek en vraagt door tot de kern van het probleem, maakt een analyse, en adviseert de opdrachtgever bij een oplossing. Vervolgens ga je veranderingen doorvoeren. Draagvlak creëren en gevoel voor verhoudingen en de omgeving hebben, is essentieel. Iedere keer bewijs je jezelf weer.

De opdrachten variëren in lengte – van enkele weken, tot soms wel een jaar – en worden meestal op fulltime basis uitgevoerd bij de opdrachtgever. De gemiddelde tijdsduur is een half jaar. Vaak is het een individuele opdracht, soms in een team met een andere Young Executives of in samenwerking met een (interim)manager van Boer & Croon.

Werken als Manager bij Boer & Croon

Managers van Boer & Croon realiseren de strategie van organisaties. Dit kan in de vorm van realisatieplannen, strategische roadmaps en portfoliomanagement. Als een keuze is gemaakt ontwerpen Managers ook de programma management organisatie (PMO) om de verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd goed te besturen. Dit doen we van binnenuit. Managers rapporteren aan de klant en zijn tijdelijk onderdeel van hun organisatie.

Opdrachten duren gemiddeld zes tot negen maanden en worden zelfstandig uitgevoerd. In sommige gevallen worden echter kleine teams samengesteld met meerdere collega’s van Boer & Croon – bijvoorbeeld met een Young Executives of een ervaren Interim Manager – om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Werken bij Boer & Croon betekent dat je de meeste tijd bij de klant op locatie zit. In opdrachten staat het netwerk van Boer & Croon tot je beschikking om specifieke kennis te krijgen of te sparren met een ervaringsdeskundige.

De rol van Manager vraagt ook om ondernemerschap. Managers hebben namelijk veel vrijheid om deze propositie verder uit te bouwen. Er zijn nu 13 Managers werkzaam bij Boer & Croon die samen besluiten welke oplossingen zij verder gaan ontwikkelen, op welke sectoren en onderwerpen ze zich willen richten, hoe ze zich gaan onderscheiden op de markt, hoe ze hun targets gaan halen en bepalen, welke begeleiding en kennis nodig is en nog veel meer.

Het ondernemen en projectmatig werken worden ondersteund door een professioneel en speciaal ontworpen Management Development traject voor de Managers waarin de rollen van manager, leider en ondernemer centraal staan. Intervisie met collega’s is ook een belangrijk onderdeel in dit MD-programma.

Werken als Manager bij Boer & Croon

Boer & Croon Management | Nieuws