Galan Groep

Galan Groep – Helpt opdrachtgevers zélf effectiever te worden.

Veel organisaties worstelen met een veranderende wereld. Want hoe ga je om met de vele kansen en bedreigingen die je op je af ziet komen? Vaak speelt er niet één, maar meerdere vraagstukken tegelijk.

De Galan Groep helpt organisaties zelf effectiever te worden in het oplossen van die vraagstukken. Dat doen we met een no nonsens aanpak. Het gaat ons om het bereiken van concrete resultaten. We bieden een frisse blik en een breed palet aan expertises, en voegen zo nodig slagkracht toe. We staan voor vakmanschap en een eerlijke en persoonlijke aanpak. Zowel op strategisch als op operationeel vlak. Onze kennis is gebaseerd op de wetenschap én op verrassende inzichten en beproefde methodes daarbuiten.

De Galan Groep bestaat al meer dan 40 jaar en maakt complexiteit hanteerbaar. We helpen organisaties hun relevantie voor de samenleving te behouden. Nu en in de toekomst. We hebben oog voor de harde, structuurkant én de (vaak hardnekkige) menselijke kant van de zaak. Het een kan niet zonder het ander.  Zo dragen wij bij aan een vitale en meer duurzame samenleving.

Adviesbureaus GalanNXT en Bright & Company zijn onderdeel van de Galan Groep.

Galan Groep | Nieuws