Galan Groep

Galan Groep - 'Breed kijken, dwars denken en actief meedoen!'​

De Galan Groep helpt opdrachtgevers zélf effectiever te worden in het oplossen van hun vraagstukken. De opdrachtgever kent zijn eigen business immers het beste, maar heeft baat bij een buitenstaander met frisse blik die zich committeert aan vraagstelling en resultaat. Juist als het ingewikkeld is. Zo blijft de opdrachtgever aan het stuur en benutten we de kennis en expertise van de organisatie.

De Galan Groep bestaat inmiddels 40 jaar. Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met gecompliceerde, meervoudige uitdagingen. Dit vraagt om gedreven adviseurs die in elke situatie zoeken naar wat wérkt. Onze ervaring en visie zijn daarbij behulpzaam. Maar ook onze nieuwsgierigheid en betrokkenheid bij vraagstelling en opdrachtgever. In de loop der jaren hebben we talrijke duurzame relaties opgebouwd waarmee we samen optrekken.

We helpen graag om in het complexe krachtenveld waarin veel organisaties zich bevinden richting te bepalen en het doel te bereiken. Daarbij zijn we de flexibele trusted advisor die maatwerk levert, op zowel strategie en organisatie-inrichting als op organisatieontwikkeling. Die onafhankelijk denkt en werkt, maar zich ook kan inleven. Die grote expertise heeft, maar nooit de betweter is. Die breed kijkt, dwars denkt en actief meedoet!

Adviesbureaus GalanNXT en Bright & Company zijn onderdeel van de Galan Groep.

Galan Groep | Nieuws