Voogt Pijl & Partners

Voogt Pijl & Partners is sinds oktober 2020 onderdeel van Delta Capita.

Wij zijn Voogt Pijl & Partners. Een consultancybureau dat organisaties in de financiële sector helpt hun inrichting te optimaliseren, hun dienstverlening te digitaliseren, de risico’s te beheersen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Met onze gedreven collega's maken wij elke dag het verschil bij een scala aan banken, verzekeraars, toezichthouders en partijen in de pensioensector.

Onze expertise en werkwijze

Van de opkomst van FinTech en BigTech, kostenoptimalisatie tot nieuwe wet- en regelgeving. De financiële sector verandert in hoog tempo. Organisaties staan voor grote uitdagingen ten aanzien van hun businessmodel en compliance-vereisten. Het zijn transformaties met impact, die doorgaans veel mensen raken, plaatsvinden in complexe omstandigheden en ingrijpende veranderingen vergen op het gebied van producten, processen en systemen. Het zijn transformaties die vragen om lef, karakter en leiderschap.

Wij werken nauw samen met onze klanten om tot goede resultaten te komen voor deze transformatie-uitdagingen. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit. Onze expertise reikt van de optimalisatie van organisaties en de implementatie van nieuwe technologie tot risicobeheersing en het voldoen aan compliance-eisen.  Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om deze veranderuitdagingen tot een succes te maken. Opdrachten met impact. Daar gaan onze ogen van glimmen.

Strategische partnerships

Wij werken samen met diverse experts en specialisten voor technische implementatie of specifieke kennis en kunde. Van digitale transformatie en artificiële intelligentie tot RegTech en compliance-interpretatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze opdrachtgevers passende oplossingen bieden en transities versnellen.

Verkozen tot top 3 adviesbureau in Nederland

Klanten waarderen onze aanpak. Het zakenblad Management Team (MT) en de Erasmus Universiteit voeren jaarlijks onderzoek uit naar de tevredenheid van opdrachtgevers over dienstverleners in de zakelijke markt: de ‘MT1000’. Het onderzoek kijkt naar de waardering in de categorieën ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘kwaliteit uitvoering’. Dankzij de hoge waardering van onze klanten behoren we tot de top 3 in de categorie beste adviesbureau in Nederland. Daar zijn we bijzonder trots op. Het is voor ons de erkenning dat we de juiste klantfocus en expertise hebben om samen met klanten hun uitdagingen op het gebied van digitalisering, inrichting van organisaties en riskmanagement & compliance succesvol aan te pakken.

Interesse om bij ons te werken?

Uitdagende opdrachten. Gerenommeerde klanten en volop mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. In een open en informele bedrijfscultuur bieden we jou kansen om mee te bouwen aan ons bureau. Ons verlanglijstje: lef, karakter, leiderschap en een beetje eigenwijsheid. Met je bevlogen inzet realiseer je zo mooie resultaten en zorg je voor tevreden klanten. Herken jij jezelf hierin?

Voogt Pijl & Partners | Nieuws