Voogt Pijl & Partners

Wij zijn Voogt Pijl & Partners. Een consultancy bureau dat zich specifiek richt op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. Met onze gedreven collega's maken wij iedere dag het verschil bij een scala aan banken, verzekeraars, partijen in de pensioensector en toezichthouders. 

Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit. Wij staan graag naast onze opdrachtgevers in een gedeelde verantwoordelijkheid. Opdrachten met impact. Die er toe doen voor veel mensen of die sterke sturing of leiderschap vereisen omdat er nog veel onbekenden zijn of omdat panelen nog schuiven. De draaiknoppen die ons ter beschikking staan zijn die van organisatie, proces, mensen en systemen. Het vernieuwen van organisaties, het infuseren van nieuwe technologie, het helpen voldoen aan zware eisen en requirements, het zijn elementen die maken dat onze ogen gaan glimmen.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om de volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.

Strategische partnerships

Wij werken nauw samen met meerdere (technische) implementatiepartners. Zo kunnen wij onze krachten bundelen en de oplossing bieden waar de klant in deze tijd behoefte aan heeft. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende partijen die transitietrajecten kunnen versnellen. Denk aan digital transformation partijen, AI en regtech specialisten en experts op compliancy interpretatie.

Top-3 beste zakelijke dienstverlener van Nederland

Ook klanten waarderen deze aanpak. Het zakenblad Management Team (MT) heeft onlangs zijn jaarlijkse lijst met beste zakelijke dienstverleners van Nederland uitgebracht, de MT1000. Wij zijn trots op onze tweede plaats in onze categorie binnen het domein Advies & Consulting. Het voelt als een enorme waardering om door klanten op ‘productleiderschap’ en ‘excellente uitvoering’ als hoogste worden gewaardeerd en hoog op klantgerichtheid.