Katelijne Strikwerda sluit zich aan bij VP&P

10 september 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Katelijne Strikwerda heeft zich per september als consultant aangesloten bij Voogt Pijl & Partners (VP&P).

Strikwerda (1993) maakt de overstap vanuit ORMIT. Via de traineeshipspecialist werkte ze de afgelopen tweeënhalf jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo zette ze zich in voor Rabobank, DSM en Enexis.

“Bij Rabobank werkte ik aan de uitrol van een wereldwijd customer due diligence trainingscurriculum en bij DSM was ik binnen een salesproject verantwoordelijk voor het proces en de analyses om te komen tot nieuwe marktleiderschapsposities. Ook richtte ik me op de business en process redesign van de marketing afdeling”, vertelt Strikwerda. “Bij Enexis hield ik me bezig met het optimaliseren van een tweejarig opleidingstraject.”

Katelijne Strikwerda, Consultant bij VP&P

Haar diverse werkzaamheden en de vele trainingen die ze volgde, zorgden voor een steile leercurve. “Tijdens mijn opdrachten vanuit ORMIT werd ik voornamelijk uitgedaagd op mijn analytische skills, vermogen om snel te schakelen en stakeholdermanagementkwaliteiten”, aldus Strikwerda. 

Voordat ze haar professionele carrière aftrapte voltooide Strikwerda een master in verandermanagement en een bachelor in bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Klanten en collega’s omschrijven haar als betrouwbaar, sociaal en proactief, aldus Annemarie Sikken, HR recruiter bij VP&P.

Dat VP&P in deze tijden van corona een nieuwe adviseur verwelkomt is illustratief voor de krachtige wijze waarop het bureau voor de financiële sector door de crisis koerst. “Het is een bijzonder en spannend jaar en dat zal nog wel even duren, waarbij we merken dat klanten onze specifieke positie in de markt waarderen”, aldus Sikken. “Op basis van onze inzet durven we het aan om te groeien. Daar zijn we onze opdrachtgevers en collega’s erkentelijk voor!”