VP&P in top 3 van organisatieadviesbureaus van Nederland

12 december 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voogt Pijl & Partners (VP&P) is door managers in de top drie van Nederlands beste organisatieadviesbureaus gekozen.

Maikel Miggelbrink, partner van Voogt Pijl & Partners, reageert vanzelfsprekend verheugd op de erkenning van klanten van het bureau. “Ik ben trots op de inzet en kwaliteit van mijn collega’s, die zich vertaalt in dit kwaliteitsoordeel van onze klanten. Het is een groot compliment voor hen die dagelijks ons gezicht zijn bij onze klanten in de financiële sector.” 

VP&P is een adviesbureau dat zich specifiek richt op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. Het bedrijf uit Amersfoort werkt vooral voor banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders, en ook de toezichthouders als de AFM en DNB.

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners. Het onderzoek wordt uitgebracht door zakenblad Management Team en uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation.

VP&P in top 3 van organisatieadviesbureaus van Nederland

In de categorie Organisatieadvies staat Voogt Pijl & Partners achter de nummers 1 en 2 PNO Consultants en Berenschot, maar voor tal van gevestigde partijen waaronder Accenture, de Big Four, BMC Advies, BearingPoint, Korn Ferry en TwynstraGudde. 

“Ook al verwacht je als boutique bureau met focus op de financiële sector een hoge klantwaardering, het is altijd fijn om dat zo duidelijk terug te zien in de scores. Dat we als boutique bureau door klanten hoog worden gepositioneerd ten opzichte van “grote” adviesbureaus, is veelzeggend”, zegt Robert Voogt, die het bureau samen met Wouter Pijl oprichtte in 2000.

“We zijn vooral trots dat uit het onderzoek voor Voogt Pijl & Partners hoge noteringen zijn gekomen op drie categorieën die voor ons van het grootste belang zijn: ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘kwaliteit uitvoering’, voegt Wouter Pijl toe. “Voor ons de erkenning dat onze klantfocus werkt.”