Vijf adviseurs verbinden zich aan House of Performance

17 oktober 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Het recruitmentteam van House of Performance is voortvarend uit de zomermaanden gekomen. Vijf nieuwe adviseurs zetten zich sinds afgelopen maand in voor het adviesbureau. 

De meest ervaren adviseur onder de nieuwe young professionals is Loudi Rosman. Ze kan bogen op enkele jaren ervaring als consultant bij Count & Cooper, een project- en tendermanagementbureau met ongeveer vijfendertig professionals. Eerder was ze werkzaam als Junior Trainee bij zorgorganisatie Amarant Groep, wat ze deed in het kader van haar masteropleiding Organisatiewetenschappen aan Tilburg University, die ze in 2017 afrondde. Gedurende haar studietijd was Rosman ook bestuurlijk actief in een HR-rol voor stagebemiddelaar Integrand.

Lianne Swenne rondde vorig jaar haar masteropleiding in Human Decision Science af aan Maastricht University (School of Business and Economics – SBE). Tijdens haar opleiding was ze in verschillende rollen actief binnen de SBE-faculteit. Na haar master was ze hier nog een jaar actief als faculty board member en hield ze zich bezig met studentenzaken. Zo was ze verantwoordelijk voor de organisatie van diverse studentenevenementen en recruitmentinitiatieven. Daarnaast droeg ze bij aan de faculteitsimplementatie van haar nieuwe strategie. Ook nam ze deel aan denktanks van de Europese Unie en dacht ze na over de ontwikkeling van een Europese universiteit.

Swenne was op zoek naar een nieuwe uitdaging met als doel het ontwikkelen van haar vaardigheden op het gebied van management consultancy, change management, executive coaching en human capital development. Die uitdaging heeft ze nu gevonden bij House of Performance, een adviesbureau uit Utrecht dat opdrachtgevers ondersteunt bij het doorvoeren van strategie, het verbeteren van prestaties op de werkvloer en het verankeren van verandering.

Loudi Rosman, Lianne Swenne, Arno van den Berg, Rien Smits, Bastiaan de Groot

Arno van den Berg is een young professional met een sterke interesse in leiderschap en change management-vraagstukken. Recent ronde hij zijn masteropleiding Business Administation & Management af aan de Vrije Universiteit Amsterdam, na eerder een bachelor te hebben afgerond aan de Universiteit Utrecht. Gedurende zijn studietijd was hij bestuurlijk actief binnen een studentenvereniging en ook binnen een sociaal wonen-project. Daarnaast werkte hij enkele jaren als docent bij huiswerkbegeleider Studiekring. Ook was hij actief als Studentenwerker bij IFES Nederland, waar hij zich onder andere toelegde op bestuurscoaching en begeleiding, het verzorgen van workshops en het coachen van studenten.

Riet Smits 
is per 1 september gestart als adviseur bij House of Performance. Smits begon haar loopbaan als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs, waar zij ruim vierenhalf jaar heeft gewerkt. Deze ervaring heeft zij in 2019 aangevuld met een master Educational Sciences om zich zo meer toe te leggen op het ontwikkelen van passende, op maat gemaakte oplossingen voor ontwikkelbehoeften in plaats van het werken met standaard lesmethodes. Tijdens haar master heeft Smits een L&D stage voltooid bij EMC Performance en is ze enkele maanden ad interim werkzaam geweest bij Bomberbot, waar zij een curriculum heeft ontworpen voor de ontwikkeling van digitale vaardigheden. Bij House of Performance wil Smits zich richten op het zodanig transformeren van werkprocessen, dat deze medewerkers in staat stellen om zich tijdens het werk continu te ontwikkelen.

Bastiaan de Groot was de afgelopen tien maanden als Junior Data Analist actief binnen frisdrankfabrikant Vrumona. Eerder was hij werkzaam als Sales Assistant voor Effacts (inmiddels: Legisway), dat bedrijven ondersteunt op het gebied van onder meer legal entity management en contract management. Daarvoor was hij jarenlang in de weer als promoter en teamleider bij Opvallers, een specialist in field marketing & merkactivitatie. Ook liep hij stage bij bierbrouwer Heineken binnen het Global Trade Marketing team. De Groot behaalde een mastergraad in Data Sciency & Society aan Tilburg University.

Met de komst van de vijf nieuwe professionals, groeit het team van House of Performance naar ruim honderd consultants & interim managers. Eerder deze zomer werd het team van adviesbureau versterkt met Susan Boekholt.