Susan Boekholt nieuwe consultant bij House of Performance

12 juni 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft een ervaren professional toegevoegd aan het team: Susan Boekholt. Ze neemt ruime ervaring op het snijvlak van Human Resource Management en Change mee naar het Utrechtse organisatieadviesbureau. De afgelopen twee jaar is Boekholt werkzaam geweest als Change Manager voor Cubiks, een specialist in gepersonaliseerde talentmanagementoplossingen, tools en assessments. Vanuit haar rol was ze verantwoordelijk voor de implementatie van een internationaal veranderprogramma in dertien landen.

Ze begon haar loopbaan binnen de advieswereld als Consultant bij Boer & Croon. Ze maakte daar deel uit van het Young Executive programma, een management development programma waarin ze bij verschillende opdrachtgevers van het managementbureau diverse rollen heeft mogen bekleden, waaronder die van interim-manager, projectmanager, operations manager, transitiemanager en projectadviseur. 

Volgend op haar tijd bij Boer & Croon werkte Boekholt in Barcelona voor startupaccelerator Startupbootcamp, die ze in de rol van Head of Operations ondersteunde bij het opzetten van het bedrijf in Barcelona. Boekholt zette in de Spaanse stad de nieuwe organisatie neer, selecteerde en managede het team, zette het programma op dat ze vervolgens ook coördineerde en onderhield contacten met de stakeholders binnen het ecosysteem. Het door Boekholt ontwikkelde acceleratieprogramma had in het bijzonder betrekking op het gebied van Internet of Things (IoT) en Data. 

Susan Boekholt nieuwe consultant bij House of Performance

Vervolgens werkte Boekholt in de Catalaanse hoofdstad ruim een jaar als Programmamanager bij Mobile World Capital, waar ze verantwoordelijk was voor de strategische en operationele planning en uitvoering rondom het Mobile Acceleration Programma. Dat programma was erop gericht internationale startupaccelerators, jonge ondernemingen en talent aan te trekken naar Barcelona.

Eerder deze maand besloot Boekholt Cubiks te verruilen voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels heeft ze zich aangesloten als Adviseur bij House of Performance. Het organisatieadviesbureau uit Utrecht ondersteunt opdrachtgevers bij het doorvoeren van strategie, het verbeteren van prestaties op de werkvloer en het verankeren van verandering. Boekholt brengt naar haar nieuwe werkgever ruime ervaring mee op het gebied van Change en HR.

Datagedreven werken

Gevraagd naar waarom ze voor House of Performance heeft gekozen, geeft Boekholt aan: “Mijn drive om mensen en organisaties beter te maken, sluit naadloos aan bij de missie van House of Performance: mensen laten excelleren. House of Performance is een ondernemende club met gedreven mensen waar ik graag mee aan verder bouw. Bovendien geloof ik helemaal in de nieuwe propositie rondom datagedreven werken, waar ik dan ook graag mijn steentje aan bijdraag!”

Voorafgaande aan haar carrière behaalde Boekholt een Master in Business Administration (Change Management) aan Rijksuniversiteit Groningen. In de afgelopen jaren heeft ze zich verder ontwikkeld op het gebied van agile, experimentgedreven werken, is ze gecertificeerd scrum master en volgt ze een opleiding tot business coach.