Zeven projectmanagers verbinden zich aan Move Beyond

01 augustus 2019 Consultancy.nl

Projectmanagement- en veranderspecialist Move Beyond heeft de afgelopen maanden zeven nieuwe adviseurs en projectmanagers aan de gelederen toegevoegd en heeft daarmee de grens van 50 medewerkers doorbroken. De nieuwe aanwinsten zijn Ben Coes, Cor Fraanje, Arwen Kieboom, Bas van Zuijlen, Sjors Janssen, William Siemons en Jos Huizer. De uitbreiding is in lijn met de ambitie van Move Beyond om “te groeien en het team verder aan te vullen met nieuwe energie, kennis en ervaring”.

Ben Coes heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft zich verder gespecialiseerd in het leiden van complexe supply chain-projecten. In zijn vroegere loopbaan is hij vierenhalf jaar werkzaam geweest bij Superunie, de inkoopvereniging van dertien food retailers. Hier was hij verantwoordelijk voor het supply chain-netwerk van het vers- en diepvriesassortiment. Vanuit deze rol heeft hij veel projecten en optimalisatietrajecten begeleid met leveranciers, logistiek dienstverleners en retailers. Move Beyond: “Ben combineert een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak en met zijn analytische vermogen doorziet hij ketens en processen snel.”

Cor Fraanje is een ervaren projectmanager die, alvorens hij bij Move Beyond kwam, werkzaam was bij Van Leeuwen Buizen, DHL, Slimstock, Edco Eindhoven en Newco Europe. Vanuit zijn rollen als projectmanager was hij onder meer verantwoordelijk voor een WMS-implementatie en, binnen de tankstationbranche, de ontwikkeling van een innovatief shop replenishment-systeem en het opstarten van twee buitenlandse vestigingen. Fraanje heeft altijd gewerkt op het snijvlak van organisatie, processen en techniek in zowel lijn- als projectmanagement. “Cor is een absolute teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hij is in staat om snel door te dringen tot de kern van het probleem, waarna hij vervolgens de uitvoering oppakt met een praktische instelling, doelgerichte aanpak en een sterk structurerend vermogen”, laat Move Beyond weten.

Arwen Kieboom heeft meer dan 25 jaar werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie, zowel bij multinational Wessanen als bij familiebedrijf Van Rijsingen Groep. Binnen deze bedrijven heeft ze zich ontwikkeld tot een zeer ervaren manager, die naast dagelijkse leiding van de operatie ook noodzakelijke veranderingen initieerde en realiseerde. “Haar kennis van processen door de hele keten maakt haar een sparring- en gesprekspartner voor alle levels binnen een organisatie, ook door haar uitstekende communicatieve vaardigheden”, zegt Move Beyond over de kwaliteiten die Kieboom meebrengt naar het bureau.

Ben Coes, Cor Fraanje, Arwen Kieboom, Bas van Zuijlen, Sjors Janssen, William Siemons en Jos Huizer

Bas van Zuijlen kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in supply chain-management en logistiek, waarbinnen hij uiteenlopende projecten en verandertrajecten heeft mogen leiden. Van Zuijlen werkte eerder onder andere voor fonQ (retail/B2C), Sandvik AB (industrie/handel/B2B) en DSV A/S (logistieke dienstverlening/hightech). Gedurende zijn carrière heeft hij vanuit project-, lijn- en accountmanagementfuncties grote projecten en organisaties mogen leiden en vele internationale belangen mogen behartigen. Move Beyond: “Met zijn doortastende en gestructureerde aanpak maakt Bas zich organisaties en opdrachten snel eigen. Vanuit een scherp geformuleerde visie en doelstelling maakt hij het verschil door organisaties op een zo efficiënt mogelijke manier door verandering te leiden.”

Sjors Janssen is een ervaren SCM-professional met een achtergrond in industrie, telecom en energie. In de afgelopen jaren heeft hij zich beziggehouden met het realiseren van strategische ketentransformaties, het verbeteren van operationele sturing en executie, en het realiseren van procesverbeteringen. Zijn focus ligt op het definiëren en realiseren van besturingsmodellen en hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van supply chain-planning. Hij beschikt over sterke analytische vaardigheden, is een expert in system dynamics, en is bekend met Lean Six Sigma-methodes en de toepassing ervan. Move Beyond noemt Janssen een “teamspeler die snel en eenvoudig verbinding maakt met anderen”.

William Siemons wordt door Move Beyond omschreven als “een stevige persoonlijkheid die zich uitstekend staande houdt in complexe speelvelden, goed kan communiceren in alle lagen van de organisatie en enthousiasmeert met zijn passie, energie en gevoel voor humor”. De ervaren programma- en projectmanager kan terugkijken op een loopbaan van meer dan vijfentwintig jaar. Daarin heeft hij internationale ervaring opgedaan in projecten variërend van IT-systeemontwikkeling tot systeembeheer, van aanbesteden tot uitfaseren, en van opstarten tot terug op de rails zetten. Dit deed hij in uiteenlopende branches zoals banken, verzekeringen, olie, luchtvaart, transport, retail, wholesale en overheid. 

Jos Huizer is een manager met ruime ervaring in continu verbeteren. Hij heeft ruim twintig jaar werkervaring in verschillende lijnmanagementfuncties en heeft meerdere customer focus-projecten geleid. Huizer heeft uitgebreide kennis van Lean Six Sigma.  In zijn rol als projectmanager heeft hij zich beziggehouden met onder meer customer delight- en effective collaboration-projecten. Daarbij lag de nadruk op het raakvlak tussen mensen, processen en systemen. Kerneigenschappen van Huizer zijn volgens Move Beyond “zijn empathisch vermogen, gestructureerde aanpak en focus op het resultaat”, waarbij de organisatiedoelstellingen niet uit het oog worden verloren. Voorafgaande aan zijn start bij Move Beyond, was Huizer werkzaam voor onder andere Canon, Océ en media-adviesbureau MAL Reclame.

Met de komst van de zeven nieuwe projectmanagers doorbreekt Move Beyond alweer de grens van vijftig medewerkers, na vorig jaar de 40 te zijn gepasseerd. Het snelgroeiende adviesbureau, dat is gespecialiseerd op het gebied van project- en change management, verhuisde afgelopen jaar naar een nieuw kantoor in Oosterhout – na dertien jaar gevestigd te zijn geweest in Geertruidenberg. Vanuit de nieuwe locatie ondersteunt Move Beyond zijn opdrachtgevers, in het bijzonder in de sectoren productie, handel & distributie en retail, met project- en verandermanagement-vraagstukken en bij het realiseren van organisatiestrategie.


Profiel
Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer METRI MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup