Thomas Struijk versterkt adviesbureau House of Performance

19 juni 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft een nieuwe professional aan zich verbonden: Thomas Struijk. In de rol van adviseur zal hij opdrachtgevers helpen om effectiever en efficiënter te werk te gaan, daarbij gebruikmakend van zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied verbetermethoden als Lean, Agile en Scrum. 

Thomas Struijk kan bogen op enkele jaren aan ervaring op het snijvlak van consultancy, projectmanagement en organisatieverandering, gebieden die in het verlengde liggen van zijn afgeronde masteropleiding in Organizational Change & Consulting, behaald in 2014 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Na afronding van zijn studie sloot Struijk zich aan bij Young Colfield, waar hij begon aan het Talent Program van het bureau. Twee jaar lang werkte hij voor verschillende opdrachtgevers en werd hij geschoold in onder meer PRINCE2, adviesvaardigheden, communicatievaardigheden en Appreciative Inquiry. Zijn volgende uitdaging vond Struijk als Consultant Continu Verbeteren (Lean & Agile) bij Conclusion Implementation, onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion.

De afgelopen tweeënhalf jaar legde hij zich – als Lean Consultant, Scrum Master of Projectmanager – toe op diverse vraagstukken voor uiteenlopende opdrachtgevers van Conclusion Implementation. Voorbeelden van werkgebieden zijn onder meer het optimaliseren van de bedrijfsvoering, het implementeren van Agile en Lean werken, digitale transformaties en het inrichten en uitvoeren van projecten en programma’s. In zijn meest recente opdracht vanuit Conclusion Implementation, heeft Struijk de Koninklijke Landmacht ondersteund bij een opdracht om de materiële gereedheid & beschikbaarheid van wiel- en pantservoertuigen te optimaliseren. 

Thomas Struijck, Adviseur, House of Performance

Over zijn eigen toegevoerde waarde en stijl bij opdrachten, zegt Struijk: “Binnen organisaties heb ik als doel om klanten te helpen effectiever en efficiënter te werk te gaan. Ik werk met aandacht voor zowel de gedragscomponenten- als de harde cijfermatige kant in processen. In mijn aanpak denk ik graag in concrete en pragmatische oplossingen en ben ik gericht op het continu doorvoeren van verbeteringen. Dit doe ik voornamelijk vanuit het gedachtengoed van Lean management en Agile werken waarin continu verbeteren en klantgericht werken centraal staan.”

House of Performance

Zijn ruime kennis en ervaring heeft Struijk inmiddels meegenomen naar House of Performance, waar hij is aangesteld als adviseur. Het organisatieadviesbureau levert consultancy- en interimdiensten en houdt zich vooral bezig met de duurzame realisatie van plannen op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het verbeteren van bedrijfsresultaten. Daarbij ligt de focus op het begeleiden van klanten bij de daadwerkelijke implementatie van veranderingen, aan de hand van agile, datagedreven en ethisch werken.

Met de komst van Thomas Struijk zet House of Performance zijn geleidelijke groeipad van de afgelopen jaren voort. Inmiddels telt het bureau ruim vijftig professionals, met als recente aanwinsten onder meer consultants Tim Kroezen en Loes Hafkamp – eerder deze maand – en in april de komst van Paquerette Spelt, die als Manager Business Support startte.