Drie nieuwe professionals aan de slag bij EY VODW

01 maart 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY VODW heeft de afgelopen maanden drie nieuwe professional toegevoegd aan het team: Thomas Oomens is aangesteld als Senior Consultant, Marlieke Lens is gestart als Manager Teambegeleider en Bibianne Kerkhoff vervult de rol van Marketing Communicatie Manager.

Medio 2018 werd VODW overgenomen door EY, Het betrof een van de grootste management consulting-deals in de recente Nederlandse geschiedenis. Meer dan 100 professionals van VODW – een specialist op het gebied van strategie, marketing en commerciële en digitale transformatie – maakten de overstap naar de adviestak van het Big Four accountants- en advieskantoor. De afgelopen maanden is het team van EY VODW verder uitgebreid met nieuwe professionals. 

Marlieke Lens
 heeft een sterke achtergrond in marketing en kan bogen op meer dan vijftien jaar werkervaring, opgedaan bij onder andere ING en KPN. Als marketeer bij het voormalige Postbank, was ze nauw betrokken bij de transitie naar ING. In de jaren daarna vervulde ze diverse managementrollen, waaronder bij Telfort en KPN. Bij KPN was ze als Manager Merk en Content verantwoordelijk voor de marketingstrategie van het merk KPN en voor branded content richting klanten en prospects. 

Vanaf 2017 is Lens actief als zelfstandig ondernemer, met een focus op digitale transformaties. Bij EY VODW is ze gestart in de rol van Manager Teambegeleider. Vanuit die hoedanigheid richt ze zich op het begeleiden van teams in transformaties. “Mijn doel als teambegeleider is dat een team plezier heeft met elkaar, zich op hun werk kan focussen en zich sterk voelt met en voor elkaar”, aldus Lens.

Drie nieuwe professionals aan de slag bij EY VODW

Thomas Oomens is bij EY VODW gestart als Senior consultant Transformatie en deed in zijn loopbaan uitgebreide ervaring op binnen de financiële sector. Oorspronkelijk opgeleid als marketeer aan de VU Amsterdam werkte hij in zijn vroege loopbaan als zelfstandig bedrijfsadviseur, op het snijvlak van projectmanagement en management consulting en met een focus op onder meer supply chain management en process redesign.

Hij maakte vervolgens de stap naar de bankensector en kwam als Accountmanager te werken op de afdeling Bijzonder Beheer binnen de Rabobank. Oomens zou ruim tien jaar werkzaam blijven bij Rabobank. Hier ondersteunde hij zakelijke financieringsrelaties bij grote bedrijfsreorganisaties en financiële herstructureringen, waarbij hij opereerde op C-level. Verder was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de customer journey voor Bijzonder Beheer-klanten van de bank en ontwikkelde hij communicatie-, onderhandelings- en teambegeleidingstrainingen.

Als Senior Consultant bij EY VODW adviseert en geeft hij inmiddels leiding aan organisaties, teams en individuen (coaching) bij klantgedreven transformaties en innovatiestrategieën. “Ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen, zowel met hun onderneming als met hun leven, met een focus op maatschappelijke impact”, laat Oomens weten.

Bibianne Kerkhoff is bij EY VODW gestart als Marketing Communicatie Manager. De afgestudeerd mediakundige heeft ruime ervaring in marketingstrategie, content marketing, campagnemanagement en nieuwe media. In haar vroege loopbaan vervulde ze verschillende HR-rollen, waaronder als HR Coördinator bij Accenture, en later in eenzelfde rol bij ING, waar ze zich bezighield met staffing en diverse HR-projecten.

In 2012 maakte Kerkhoff de overstap naar DTC Media, een reclamebureau gericht op de automotivebranche, waar ze als projectmanager diverse internet/communicatieprojecten begeleidde en concepten ontwikkelde. Vervolgens sloot ze zich in 2016 aan bij kennisplatform Duurzaam Gebouwd, waar ze verschillende rollen vervulde, waaronder die van Projectmanager Interne communicatie, Campagne Manager en een MT-rol als Manager Marketing & Communication. 

Als Marketing Communicatie Manager is Kerkhoff bij EY VODW nu verantwoordelijk voor de positionering van EY VODW en het binden en boeien van B2B-klanten door middel van het bieden van hoogwaardige content. “Door het maken van slimme strategische keuzes en de inzet van data help ik klanten de juiste dienstverlening te vinden die hoge impact heeft op hun business”, licht Kerkhoff toe. EY VODW is verheugd over de komst van Kerkhoff en beschrijft haar als een “resultaatgerichte sparringspartner op strategisch en tactisch niveau met een hoge inbreng van creativiteit en een pragmatische inslag.”