Thomas Oomens aan de slag als consultant bij EY VODW

19 oktober 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY VODW heeft zijn team uitgebreid: per oktober start Thomas Oomens als Management Consultant. Oomens maakt de overstap naar het adviesbureau vanuit Rabobank, waar hij ruim negen jaar actief is geweest. 

In 2009 trad Thomas Oomens bij de Rabobank in dienst als Corporate Management Trainee. Na het opleidingsprogramma te hebben doorlopen, startte hij in 2010 als Specialist Intensieve Begeleiding. Oomens koestert zijn tijd bij de Rabobank: “Ik ben dankbaar voor het werk dat ik mocht doen vanuit de kantoren in Utrecht, Amsterdam, Amstelveen, Londen en Milaan. Met name kijk ik met grote tevredenheid terug op hetgeen we met het Bijzonder Beheer-team hebben bereikt voor en met klanten.”

Voordat Oomens bij Rabobank begon, werkte hij ruim een half jaar als zzp-consultant: “Ik voerde supply chain management en redesign-opdrachten uit. Ik werkte destijds zelfstandig en had detacheringen in het buitenland.” Eerder was hij twee maanden in dienst bij ABN AMRO als Assistent Legal Projects. Daar hield hij zich bezig met een desinvesteringsproject voor het sluiten van transacties met Deutsche Bank.       

Thomas Oomens aan de slag als consultant bij EY VODW

Voorafgaand aan zijn professionele loopbaan studeerde Oomens aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam, waar hij in 2008 Master of Science in Business, Management, Marketing & Related Support Services werd. Tijdens zijn masterfase studeerde hij ook een periode in Argentinië aan de Universiteit van Buenos Aires. Aan de VU behaalde hij een jaar daarvoor – in 2007 – zijn bachelorgraad in Managerial Economics. Tijdens zijn studententijd zat hij niet alleen in de boeken. Zo was hij twee jaar lang voorzitter van de Amsterdamse carrièredagen. Ook was hij ruim anderhalf jaar actief als eMarketing Consultant bij marktonderzoeksbureau ScanYours.

Per oktober heeft Oomens de Rabobank verlaten en is hij begonnen bij EY VODW. Hij laat weten dat hij een goede tijd heeft gehad bij de bank en is zijn omgeving daar dankbaar voor: “Chapeaux team, klanten en alle adviseurs en interim managers met wie ik het genoegen heb gehad samen te werken, veel dank.” Tegelijkertijd heeft hij veel zin in zijn nieuwe uitdaging: “Bovenal kijk ik met zeer veel enthousiasme en nieuwsgierigheid uit naar mijn start bij EY VODW.”

EY VODW is in juli dit jaar ontstaan nadat EY Advisory marketingadviseur VODW inlijfde. Meer dan 100 professionals maakten de overstap naar accountants- en advieskantoor EY, waarmee het een van de grootste management consulting-deals is van de afgelopen jaren.